נכתב ע"י שחר עולה;1507080:אם אני לא טועה יש עורכת חדשה לזרקור: הגב' לאה פריד תחי' שעד לא מזמן ערכה את 'לבית' של המבשר..........
נכתב ע"י grafix;1507017:אנחנו קיבלנו בתיבה בבניין - אתמול.
נכתב ע"י חני 100;1507074:קבלנו היום!
וואו, עיתון מדהים!
יש לי חשק לעשות מנוי אפילו לעצמי (הבת שלי בת 7 ולא תדע מספיק להעריך, נראה לי צריך לחכות עוד שנה שנתיים בשבילה).
נכתב ע"י אפקטיבי;1507196:זרקור היה פעם עיתון מהמם, על רמה, חינוכי, ערכי וכל המעלות שרק היינו מחכים ביום רביעי לקבל אותו.
מאז ששושנה הוכוולד העורכת המיתולוגית עזבה, הוא פשוט ירד ברמה. לפעמים הפשוט והעדין והלא רועש כל כך ואופנתי הוא הרבה יותר מכובד ויפה.
נכתב ע"י אפקטיבי;1507196:זרקור היה פעם עיתון מהמם, על רמה, חינוכי, ערכי וכל המעלות שרק היינו מחכים ביום רביעי לקבל אותו.
מאז ששושנה הוכוולד העורכת המיתולוגית עזבה, הוא פשוט ירד ברמה. לפעמים הפשוט והעדין והלא רועש כל כך ואופנתי הוא הרבה יותר מכובד ויפה.
נכתב ע"י ארבע;1507275:נכון, להיכנס לנעליים של שושנה (שאגב, לא פוטרה, אלא עזבה מרצונה, זאת שמעתי ממקור מוסמך )זה להיכנס לנעליים גדולות, אבל צריך לתת לעיתון צ'אנס, בטח ובטח לאור העובדה שהעורכת היא לאה פריד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים