• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה יש עורכת חדשה לזרקור: הגב' לאה פריד תחי' שעד לא מזמן ערכה את 'לבית' של המבשר..........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;1507080:
אם אני לא טועה יש עורכת חדשה לזרקור: הגב' לאה פריד תחי' שעד לא מזמן ערכה את 'לבית' של המבשר..........

את לא טועה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1507017:
אנחנו קיבלנו בתיבה בבניין - אתמול.

נכתב ע"י חני 100;1507074:
קבלנו היום!
וואו, עיתון מדהים!
יש לי חשק לעשות מנוי אפילו לעצמי (הבת שלי בת 7 ולא תדע מספיק להעריך, נראה לי צריך לחכות עוד שנה שנתיים בשבילה).

את העיתון הראשון או השני?

• הוסף לסימניות
הראשון.
השני עוד לא יצא מן הסתם.

• הוסף לסימניות
זרקור של פעם

זרקור היה פעם עיתון מהמם, על רמה, חינוכי, ערכי וכל המעלות שרק היינו מחכים ביום רביעי לקבל אותו.
מאז ששושנה הוכוולד העורכת המיתולוגית עזבה, הוא פשוט ירד ברמה. לפעמים הפשוט והעדין והלא רועש כל כך ואופנתי הוא הרבה יותר מכובד ויפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפקטיבי;1507196:
זרקור היה פעם עיתון מהמם, על רמה, חינוכי, ערכי וכל המעלות שרק היינו מחכים ביום רביעי לקבל אותו.
מאז ששושנה הוכוולד העורכת המיתולוגית עזבה, הוא פשוט ירד ברמה. לפעמים הפשוט והעדין והלא רועש כל כך ואופנתי הוא הרבה יותר מכובד ויפה.

למה את מסיקה מסקנות כ"כ מהר.
שושנה הוכוולד לא נמצאת במערכת כולה שבוע. ורק עיתון אחד יצא בלעדיה וכבר את מסיקה מסקנות??
אני לא חושבת שלאה פריד היא הרבה פחות ממנה.
ואין מה לעשות הדור של היום צריך את הציבעוני והרועש.

• הוסף לסימניות
נכון, להיכנס לנעליים של שושנה (שאגב, לא פוטרה, אלא עזבה מרצונה, זאת שמעתי ממקור מוסמך )זה להיכנס לנעליים גדולות, אבל צריך לתת לעיתון צ'אנס, בטח ובטח לאור העובדה שהעורכת היא לאה פריד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפקטיבי;1507196:

אולי זה רק בהלת השינוי בהתחלה ואח"כ נראה שזה בעצם נשאר אותו דבר? רק עם תלבושת עדכנית?

לא נראה לי שזה ירד ברמה, אולי רק עלה. אבל מה שנכון שהתחברנו לזרקור המיתולוגי בעטיפה ישנה וככה הרגשנו מתחברים לישן הנוסטלגי ההוא. והאריזה החדשה קצת נוצצת מידי בשביל הזרקור הישן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1507275:
נכון, להיכנס לנעליים של שושנה (שאגב, לא פוטרה, אלא עזבה מרצונה, זאת שמעתי ממקור מוסמך )זה להיכנס לנעליים גדולות, אבל צריך לתת לעיתון צ'אנס, בטח ובטח לאור העובדה שהעורכת היא לאה פריד.

נכון מאוד.
לאור השינויים שנעשו במערכת ש. הוכוולד החליטה לעזוב ולכן הכניסו במקומה את לאה פריד.
ברור שלשושנה הוכוולד יש הרבה יותר ניסיון והיא זאת שהכשירה את לאה פריד ובזכותה היא הגיעה לאן שהגיעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה