- הוסף לסימניות
המשטרה לא נתנה אישור להעמיד תזמורת.באדר א
לא נגנו ולא שרו
הייתי ב 10 בלילה
וחבל שרשמו סתם שיש
המשטרה לא נתנה אישור להעמיד תזמורת.באדר א
לא נגנו ולא שרו
הייתי ב 10 בלילה
וחבל שרשמו סתם שיש
אני הייתי במירון בז' אדר א'. באמת לא היתה תזמורת, אבל היה מוזיקה ברמקולים, ורקדו והיתה שמחה גדולה. נכון שהחגיגה הייתה מצומצמת יחסית, והסתיימה ב8:00 בערב.באדר א
לא נגנו ולא שרו
הייתי ב 10 בלילה
וחבל שרשמו סתם שיש
היה ארגון מסוים שקיבל תקציב מסודר (וגדול) להפעלת מוזיקה בז' אד"א בתנאי שהוא מבקש אישור מהגורמים הרלוונטים (אישור במקרה זה לא עולה כסף), הארגון הנכבד בחר שלא לבקש אישור ולגרוף את הכסף לכיסו ולזעוק חמס שהמשטרה לא נותנת להפעיל מזויקה במירון.המשטרה לא נתנה אישור להעמיד תזמורת.
בשנים עברו המוזיקה התחילה בשעות מאוחרות, (בערך ב 2:00 לא זוכר בדיוק) בשעה 10:00 בלילה לא היה מוזיקה כללבאדר א
לא נגנו ולא שרו
הייתי ב 10 בלילה
וחבל שרשמו סתם שיש
היה ארגון מסוים שקיבל תקציב מסודר (וגדול) להפעלת מוזיקה בז' אד"א בתנאי שהוא מבקש אישור מהגורמים הרלוונטים
כדאי רק לציין שמדובר בגוף חצי ממשלתי....הארגון הנכבד בחר שלא לבקש אישור ולגרוף את הכסף לכיסו ולזעוק חמס שהמשטרה לא נותנת להפעיל מזויקה במירון.
האישור עצמו אכן לא עולה כלום. כחלק מחופש הפולחן המשטרה חייבת לתת אישור(אישור במקרה זה לא עולה כסף)
נכון,לא מוזיקה מיוחדת, אבל קצת כן.עריכה: מעולם לא היה מוזיקה מיוחדת באד"א החגיגה הגדולה תמיד באדר ב'.
כדאי רק לציין שמדובר בגוף חצי ממשלתי....
האישור עצמו אכן לא עולה כלום. כחלק מחופש הפולחן המשטרה חייבת לתת אישור
רק שהוצבו דרישות בטיחות שונות שעלות העמידה בהן מתקרבת ל 150,000 ש"ח.
נכון,לא מוזיקה מיוחדת, אבל קצת
דהיינו?6.3.2022 21:22
לקראת ז' באדר: בעק' ליקויי בטיחות ומכתבו של קצין הרישוי המחוזי, המועצה האזורית מרום הגליל ומערך כיבוי אש הוציאו צו סגירה לציון הרשב"י במירון. (משה ויסברג)
מה זה אומר? מה סגור? המערה? כל האזור?לקראת ז' באדר: בעק' ליקויי בטיחות ומכתבו של קצין הרישוי המחוזי, המועצה האזורית מרום הגליל ומערך כיבוי אש הוציאו צו סגירה לציון הרשב"י במירון. (משה ויסברג)
לפי איך שזה נראה עכשיו לציבור לא תהיה אפשרות להגיעמה זה אומר? מה סגור? המערה? כל האזור?
נראה שכןמה זה אומר?! יהיה אירוע מחוץ לציון? יהיה אפשר לבוא עם חלאקה?
מעלה לטובת החסומיםכתבת הבהרה מבלבלת לחלוטין באתר JDN
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים