חבורה שכזו..

• הוסף לסימניות
3 בנים:Dושובבים
ק.jpg
ק 7.jpg
ק 6.jpg
ק 10.jpg
ק 11.jpg

• הוסף לסימניות
וואו!! מדהים!!
הראשונה ערוכה מושלם!!!
(כשאני נזכרת איפה מצולם...:rolleyes::eek:)

• הוסף לסימניות
חבורה מהממת!
התקריב של הקטנצ'יק מושלם!
הראשונה לוקחת בגדול
תמונה יפיפיה!

• הוסף לסימניות
סט מיוחד!!!
ממש תמונות יפות!!!

• הוסף לסימניות
תפיסות יפות לילדים מתוקים!
משהו מדי מת לי בצבעים,

• הוסף לסימניות
תודה חברות!:)

יש מצב שהצבעים עולים לכאן מתים יותר?

• הוסף לסימניות
מושלם-
העמדות!
העיבוד!
התאורה!

• הוסף לסימניות
חוי להוציא סט כזה לשלושה בנים לא מובן מאליו בכלל..
מדהים!!
תפיסות יפות!

• הוסף לסימניות
תודה! כ"כ כיף לשמוע!!

רות ממש ככה.3 בנים זה פרוייקט.

• הוסף לסימניות
פשוט מושלם הביצוע של הסגנון הנ"ל!
נראה לי, קצת "קר" בשביל להעביר את השובבות של 3 בנים...
אני יודעת שבחרת סגנון מסוים של עריכה, והלכת איתו עד הסוף באופן מושלם.
אבל אני הייתי רוצה ליראות אותם תמונות בסגנון עריכה יותר "חמה".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה