"חבורת מצוות" להוריד

• פותח הנושא kola
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ניסתי להוריד את כל הסדרה של חבורת מצוות, וזה חסום לי באתרוג
http://www.dossinet.me/view,4198,חבורת_מצוות_כל_החלקים_(תוקן).html

מי יכול לעזור לי בזה???

• הוסף לסימניות
אולי אנשים חוששים מה יחשבו עליהם למה אין להם סינון?

• הוסף לסימניות
באופן כללי בפורום הזה לא מתעסקים עם הורדות לא חוקיות, מפליא שהאשכול עדיין קיים, בד"כ אשכולות דומים נמחקים.
זו גם הסיבה לחוסר התגובה.

• הוסף לסימניות
זו שאלה כנה ואמיתית
ובעיקר שאלה טכנית, האם ניתן בכלל להשיג את הדיסקים האלו בחנויות

• הוסף לסימניות
זה אסור על פי ההלכה, הן דרך אינטרנט מסונן, הן דרך אינטרנט שאינו. לפלא בעיני שהאשכולות האלו עוד ממשיכים להתפרסם.........................................

• הוסף לסימניות
מקודם כתבו שזה אסור על פי חוק, אבל אם כותבת שזה אסור על פי הלכה, אשמח לדעת את המקורות
וכמו שכתבתי השאלה האם ניתן בכלל להשיג את הדיסקים האלו בחנויות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kola;n5073654:
מקודם כתבו שזה אסור על פי חוק, אבל אם כותבת שזה אסור על פי הלכה, אשמח לדעת את המקורות
וכמו שכתבתי השאלה האם ניתן בכלל להשיג את הדיסקים האלו בחנויות

"לא תגנוב"
"למען נחדל מעושק ידינו"
וכו'.
לא יודעת, זה כתוב בצורה מפורשת מאד לאורך עשרת הדברות ותורת ישראל.... וזה ש"כולם עושים"? יש את התשובה של הבית ישראל אם אני לא טועה, שיש מקום בגיהנום לכולם....

• הוסף לסימניות
תשובה מוזרה
השאלה היתה מה המקור שזה גזל, ולא מה המקור שאסור לגזול
אין שום התייחסות לכך חוץ מזה שזו דעתך
כאמור אני הייתי סבור שכבר א"א להשיג, אבל כתבו כאן שעדיין ניתן להשיג את זה

• הוסף לסימניות
רבו האחרונים ודשו בדבר האם יש קנין רוחני ליצירות, והאם יכול האדם לאסור להעתיק וכו'.
הגם שמקובל לאסור (בפרט שאף רב אינו מוכן להסתכן ולהסתבך עם החוק)
רבים וטובים מתירים זאת - אלא א"כ הוא לא מוכר את הדיסק אלא משאיל בתנאי כפול שלא להעתיק.

בכל אופן יש להמנע מזה מחמת 'ואהבת לרעך כמוך', ומחמת 'ועשית הישר והטוב'

• הוסף לסימניות
שמעתי בשם דיין, שיש בזה משום הונאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kola;n5074162:
תשובה מוזרה
השאלה היתה מה המקור שזה גזל, ולא מה המקור שאסור לגזול
אין שום התייחסות לכך חוץ מזה שזו דעתך
כאמור אני הייתי סבור שכבר א"א להשיג, אבל כתבו כאן שעדיין ניתן להשיג את זה

במחילה, התשובה היתה צינית, עימכם הסליחה.
פשוט מהשתוממות שפתאום בעניין הזה מגיעים עם שאלות ה"איפה זה כתוב", מה זאת אומרת איפה זה כתוב? איפה שכתוב שאסור לגנוב מסטיק במכולת, או להשאיל את המטאטא שנמכר במרכול "בחינם". פתאום כשזה מגיע לזכויות יוצרים מתחילים כולם להתחכם ולחפש מקורות וכו. סליחה אם פגעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה