דרוש מידע חבורת תריג- המופע יש לזה אישורים מרבנים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כשחבורת תריג יצא, הייתי קונה לילדים את הדיסקים, עד שהעלילות נהפכו לכאלה מ....... ולא חינוכיות בעליל, שעצרתי את זה.

לא אשלח את הבנים שלי להופעה.
אני קונה את הדיסקים כבר שנים ולא רואה בעיה חינוכית בתוכן.(מבחינה רוחנית, לא שהם חובה או צורך)
מה ההבדל הגדול מהקלטות של "חבורת מצוות" שגדלנו עליהם?

• הוסף לסימניות
אני קונה את הדיסקים כבר שנים ולא רואה בעיה חינוכית בתוכן.(מבחינה רוחנית, לא שהם חובה או צורך)
לגיטימי, בעינייך חינוכי, ובעיני לא.
הא, לא גדלתי על חבורת מצוות, לא יודעת מה תוכנם

• הוסף לסימניות
ממש לא מסכים איתך,
חבורת מצוות היה מתח ילדותי + אברימי המתמיד ועוד כמה דמיונות ותו לא
אבל חבורת תרי"ג זה ברמה הרבה יותר גבוהה, יותר מעסיק ומושך (וממכר) את הילדים
חוצמזה חבורת מצוות יצא פעם בחצי שנה וחבורת תרי"ג יש "עונות" (אגב, מגעיל אותי להשתמש במילה שמקורה מסדרות וסרטים) ופרקים והופעות, אז בודאי שיש הבדל חינוכי

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
האם יש השנה אפשרות לקבל את הכרטיסים בהנחה משמעותית ?
כמו שהיה שנה שעברה עם המבצע של רשת ברכת ה'

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול

אני יודעת שבפעם הקודמת רבנים יצאו נגד זה.

לגבי הפעם הזאת, אין לי מושג.
אני לא יודעת אם יצאו נגד המופע והתכנים שלו.
או נגד עצם המופע, משהו שלא היה בציבור שלנו.

אין לי מושג.
זה באמת עניין לבירור (למי שרוצה ללכת).
אני אישית לא אהבתי - לא אקח את הילדים שלי לשם , לא יודעת להגדיר למה .
אבל יש כאן כ''כ הרבה סוגי אנשים שכל אחד יגיד לך דעה אחרת..
לדוגמה: יש בציבור החרדי מקהלות ילדים מסוימות
שהמופעים שלהם ממש לא מתאימים לילדים חרדים
אני לא אומרת דעה, רק נותנת כיווני חשיבה לשאלה ששאלת, מה יכול להיות בעייתי.

בחינוך החרדי יש דברים שהם מעבר למותר אסור. יש גדרים ויש דברים שהם מעבר.
למשל, כל העניין הזה של התמכרות. שבציבורים אחרים יכול להתקבל יחסית בקלות. אצלינו זה בעייתי גם מהמימד הרוחני.
או הערצה לאנשים או למותגים, או לדברים אחרים. זה דברים שמגיעים מהציבור החילוני ולא כדאי שיכנסו אצלינו.

אני יודעת שבחיידר של הילדים שלי, החרימו חוברות מדבקות של מפיצים מסוימים, ומצד שני התירו חוברות מדבקות של משהו אחר.
כי לא הבעיה במדבקות ובחוברת, אלא במה שהיא מייצגת ומה שהיא מייצרת אצל הילדים. (הערצה, רצון לחיקוי וכד').
הסגנון של כל הדברים שלהם זה מאד חילוני,
החוברות והספרים וכו'
בסידרה שלהם להאזנה לפעמים הושמע צחוק ממש פרוע ומרושע שמזכיר סרטים ממש לא ממחוזותינו...
דודה שלי טוענת שבדיסקים שלהם יש דברים ממש לא מתאימים (והיא לא בן-אדם קיצוני).
לשיקולכם.
זה עדין לא אומר.
כמו שכתבתי קודם, יש דברים שקוראים להם "כשר אבל מסריח".
מבחינת התכנים, אין בעיה.
אבל כל המסביב אפעס...

אני לא מדברת ספציפית על חבורת תרי"ג.
בגדול, יש הרבה דברים כאלה, שמסתדרים מבחינה הלכתית, אבל הם מה שנקרא "ספאסט נישט". (מקווה שכתבתי נכון). רציתי לתת דוגמאות, אבל אני מפחדת לפוצץ פה את האשכול בתגובות זועמות.
אם מהיכרותך עם המפיק / היוצר, לא היית משתדך איתו כי הוא יותר "חניוק" ממך, זאת אומרת שלא אמורה להיות לך סיבה לא ליהנות מיצירותיו. אם הסיבה לכך שלא היית משתדך איתו היא משום שהוא יותר "מאוורר" ו"פתוח" ממך - זאת דווקא סיבה מצוינת להימנע מצריכת החומרים שלו..
כשחבורת תריג יצא, הייתי קונה לילדים את הדיסקים, עד שהעלילות נהפכו לכאלה מ....... ולא חינוכיות בעליל, שעצרתי את זה.

לא אשלח את הבנים שלי להופעה.
ממש לא מסכים איתך,
חבורת מצוות היה מתח ילדותי + אברימי המתמיד ועוד כמה דמיונות ותו לא
אבל חבורת תרי"ג זה ברמה הרבה יותר גבוהה, יותר מעסיק ומושך (וממכר) את הילדים
חוצמזה חבורת מצוות יצא פעם בחצי שנה וחבורת תרי"ג יש "עונות" (אגב, מגעיל אותי להשתמש במילה שמקורה מסדרות וסרטים) ופרקים והופעות, אז בודאי שיש הבדל חינוכי

• הוסף לסימניות
לפי דעתי (...)
בדברים מהסוג הזה אין כל כך מקום לחותמת האישור של ועדת רבנים כלשהיא (כמובן שוודאי צריך שהיא תהיה...) אבל להסתמך על זה? - אין כאן שאלה של אסור/ מותר/כשר/טרף. זו לא מסעדה.
יש במופע הזה סגנון שמייצג קו מסוים במגזר החרדי. אפשר לראות את זה בבירור גם מהסרטות של המופע, גם מהדיסקים, וגם מהפרסומים. זה עניין של השתייכות והרגשה אישית. לשאול את זה כאן זה קצת אבסורדי, כי קיימים כאן את כל גווני המגזר.

• הוסף לסימניות
(אני לא רוצה לומר דעתי בעניין, כי אני לא חושב שאני נמצא במקום הזה) רק סתם שאלה, לתשומת ליבכם, מישהו מכיר את היציע של בנייני האומה? זה מתאים להיות עזרת נשים? כך בונים עזרות נשים ברוב בתי הכנסיות המוכרים לכם/ן.....?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
אירוע מעורב???
לא תכננתי לשלוח, אבל אולי אני אבטל את המנוי
!!!
האירוע בהפרדה מלאה.
לפי סרטונים משנים קודמות הייתה מחיצה ביציע, שנפתחה רק כשהמופע התחיל.

• הוסף לסימניות
האירוע בהפרדה מלאה.
לפי סרטונים משנים קודמות הייתה מחיצה ביציע, שנפתחה רק כשהמופע התחיל.
אני בהלם שהכנסנו כזה דבר לבית
כנראה שלא כאן המקום להסביר עד כמה היציע הוא ממש לא עזרת נשים או שכמו שכבר כתבו כאן
(אני לא רוצה לומר דעתי בעניין, כי אני לא חושב שאני נמצא במקום הזה) רק סתם שאלה, לתשומת ליבכם, מישהו מכיר את היציע של בנייני האומה? זה מתאים להיות עזרת נשים? כך בונים עזרות נשים ברוב בתי הכנסיות המוכרים לכם/ן.....?
אני פשוט מתוסכלת מאוד מאוד שה... הזה נכנס אלינו לבית, ועוד בדלת הראשית.
סליחה אם הייתי חריפה מדי אני פשוט בהלם.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, אתם מתכוונים לחלק העליון של בנייני האומה?
הוא לא בסדר כעזרת נשים?

• הוסף לסימניות
לא מדובר על החלק העליון?
עד כמה שזכור לי יש את החלק התחתון - מול הבמה וכן יש כמו ח' למעלה.
הכוונה ל-ח'?
כי עד כמה שזכור לי (לא בטוח שאני זוכרת נכון...) זה ממש מופרד.

• הוסף לסימניות
לא מדובר על החלק העליון?
הכוונה ל-ח'?
כן, הכוונה אליו.

שימו לב שכל אחד יש סטנדטים אחרים. ומה שקו אדום אצל אחד, לא בהכרח קו אדום אצל השני. ובהתאם ההגדרות משתנות.

• הוסף לסימניות
כן, הכוונה אליו.
אוקי.
שימו לב שכל אחד יש סטנדטים אחרים. ומה שקו אדום אצל אחד, לא בהכרח קו אדום אצל השני. ובהתאם ההגדרות משתנות.

יכול להיות שאני פשוט לא זוכרת איך זה נראה.
בד"כ הסטנדרטים שלי די מחמירים בעניינים אלו

• הוסף לסימניות
לא מדובר על החלק העליון?
הכוונה ל-ח'?
פשוט מאוד אם תשבו למטה ותסתכלו על הגלריה/יציע שבצדדים, תראו את כולם, אין מחיצה, זה רק גבוה כזה, דומה לביכנ"ס הגדול....

• הוסף לסימניות
אני הייתי בשנה שעברה
כך שאני כותבת מידע ונסיון
אישור מהרב מרדכי בלוי איש דגל התורה, יו"ר משמרת הקודש והחינוך מטעם בית דין צדק בני ברק
יותר אמין בעיניי מאשר חוות דעת של ניקים אנונימיים
להגיד שהמופע היה מעורב זה פייק ניוז הכולל הוצאת שם רע
הנשים ישבו ביציעים האחוריים
לא היתה אפשרות לנשים לקנות כרטיס יקר בגוש במה
יהיו שיטענו שזו הדרת נשים וקיפוח אבל כך נוהגים חרדים למהדרין
ככתוב בגמ' מס' ברכות "אחרי ארי ולא אחרי אשה"
קופצת על האשכול

• הוסף לסימניות
חבורת תרי"ג יש "עונות" (אגב, מגעיל אותי להשתמש במילה שמקורה מסדרות וסרטים) ופרקים והופעות, אז בודאי שיש הבדל חינוכי
נכון!!!
מה זה המונח החילוני הזה? הגעיל אותי ממש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת