אלי-אקספרס חבילה הגיעה מעלי אקספרס לא מצוין מקום איסוף

• הוסף לסימניות
לא כתוב בשום מקום היכן עליי לאסוף את החבילה. המספר שם זה של ציטהשליחויות. אבל לא מצליחה להקיש בטלפון שלהם
את השלוחה המבוקשת זה לא נלחץ משום מה ופעם אחת שכן עבד היה הודעה קולית שישלח sms אבל אין לי אפשרות לקבלת הודעות

RVR

alilu

מונופול

תודה רבה
1712219988247.png
1712220016911.png

• הוסף לסימניות
קיבלת טלפון מחברת המשלוחים?
אני הלכתי וניסיתי בכל חנויות הטוטו באשדוד וכמובן ביש חסד.
הטוטו ברובע ו' רחוב יהודה המכבי
הטוטו ברובע ח' בכיכר פונים שמאלה (כשנכנסים משדרות ירושלים)

ואם לא יש עוד כמה חנויות ברובעים יותר מרוחקים...

• הוסף לסימניות
את בטוחה שאת זו שצריכה לאסוף את החבילה?
לי בכמה הזמנות משיין (תלוי בחברת המשלוחים) הביאו לי את זה עד הבית...
גם התקשרו אלי במקרה שלא ההיתי ובקשו אישור להניח מאחורי הדלת.

• הוסף לסימניות
הסתדרתי תודה לכם
משתפת אתכם כיצד
לחצתי באתר הזה https://chita-il.com/run_public1/
את המספר LP וכו' .. מה שהיה כתוב למעלה
ועלה לי המקום איפה זה נמצא.

אז שמרו לכם את כתובת האתר למקרה הצורך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה