התייעצות חבילה לבני ברק שהגיעה לרמת גן

• הוסף לסימניות
חבילה קטנטונת ולא מאד חשובה, הגיעה ל"נקיון לכל" בשד' ירושלים 18 רמת גן כמעט גבעתיים
אפילו לא מאד נגיש לתח"צ ורחוק לי מהבית מאד
האם אני יכולה לחייב אותם שיגיע יותר קרוב? לא מצאתי תקשורת עם החברה השולחת שהיא לא דרך ווצאפ.
GCX
ואני גם לא הולכת לבזבז שעות בטלפון על זה
מה מציעים לעשות?

• הוסף לסימניות
יש למישהו איך לעזור?

• הוסף לסימניות
עזרה כלשהיא?
יש חוק כמה מרחק צריך הנקודת חלוקה להיות?

• הוסף לסימניות
אולי נער עם אופניים יעשה לך את השרות בתוספת כמה שקלים.
זו נסיעה של 9 דק .

• הוסף לסימניות
תלוי מאי
אולי נער עם אופניים יעשה לך את השרות בתוספת כמה שקלים.
זו נסיעה של 9 דק .
תלוי מאיפה
וכמו שכתבתי שילמתי על החבילה בנקודות
וזה תכולתה הדלה:
1697980545976.png

ועלתה פחות מ-3 ש"ח..
לא מתאים לי להוציא משאבים כולל נסיעה בתח"צ של 5.5 שח...
אני רוצה שישלחו לי את החבילה יותר קרוב או יחזירו

• הוסף לסימניות
עזרה כלשהיא?
יש חוק כמה מרחק צריך הנקודת חלוקה להיות?
אני התכתבתי איתם במייל לגבי סיפור דומה וזו התשובה שקיבלתי

זו כתובת המייל אם את רוצה בכל אופן לנסות לדבר איתם-

‫CustomerService @ gcx.co.il‬

1697980911596.png

• הוסף לסימניות
תלוי מאי

תלוי מאיפה
וכמו שכתבתי שילמתי על החבילה בנקודות
וזה תכולתה הדלה:
צפה בקובץ המצורף 1480417
ועלתה פחות מ-3 ש"ח..
לא מתאים לי להוציא משאבים כולל נסיעה בתח"צ של 5.5 שח...
אני רוצה שישלחו לי את החבילה יותר קרוב או יחזירו
תפני ישירות לשיין.
יותר מהיר והם יכולים לזכות אותך על כל החבילה או לפנות לחברת שליחויות שתעביר אלייך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה