עזרה חבילה מאלי אקספרס וקוד שלא נשלח מעולם

• הוסף לסימניות
אודה לעזרה דחופה,
יש לי כבר שנים שנים חשבון באלי אקספרס שמזהה את שם המשתמש שלי מיד כשאני נכנסת לאתר, כשנרשמתי לאתר לא נתן לי להיכנס עם המייל האישי שלי ולכן פיברקתי מייל שלא קיים.
לפני שבוע וחצי נכנסתי לעקוב אחר חבילה שאמורה לבוא, היה רשום שהיא זמינה לאיסוף אך לא צויין מקום נקודת האיסוף.
לאחר יום אחד בלבד נכנסתי לאתר לעקוב שוב מה קורה עם החבילה וכבר לא הצלחתי להיכנס אוטומטית לחשבון אלא אם כן יישלח קוד.
מכיוון שהנייד שלי לא מקבל הודעות, ביקשתי מחברה שתקבל עבורי והקוד לא נשלח.
התכתבתי אין ספור פעמים עם שירות לקוחות והם שוב ושוב אומרים שיעזרו לי ושאני אחליף מספר או מייל וכו', אבל לא עזר שום דבר, אני לא מצליחה להיכנס.
שום ניסיון של החלפה ועדכון של מספר לא הצליח.
יש לי שם הרבה חבילות של בגדים שהזמנתי,
אני יודעת איפה החבילות,
אבל בלי מספר מדף לא יכולים לשחרר לי אותם.
יש למישהו עצה דחופה? קשרים עם צ'יטה? ניסיון עם בעיה זהה?
אודה לכל מידע.
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
אודה לעזרה דחופה,
יש לי כבר שנים שנים חשבון באלי אקספרס שמזהה את שם המשתמש שלי מיד כשאני נכנסת לאתר, כשנרשמתי לאתר לא נתן לי להיכנס עם המייל האישי שלי ולכן פיברקתי מייל שלא קיים.
לפני שבוע וחצי נכנסתי לעקוב אחר חבילה שאמורה לבוא, היה רשום שהיא זמינה לאיסוף אך לא צויין מקום נקודת האיסוף.
לאחר יום אחד בלבד נכנסתי לאתר לעקוב שוב מה קורה עם החבילה וכבר לא הצלחתי להיכנס אוטומטית לחשבון אלא אם כן יישלח קוד.
מכיוון שהנייד שלי לא מקבל הודעות, ביקשתי מחברה שתקבל עבורי והקוד לא נשלח.
התכתבתי אין ספור פעמים עם שירות לקוחות והם שוב ושוב אומרים שיעזרו לי ושאני אחליף מספר או מייל וכו', אבל לא עזר שום דבר, אני לא מצליחה להיכנס.
שום ניסיון של החלפה ועדכון של מספר לא הצליח.
יש לי שם הרבה חבילות של בגדים שהזמנתי,
אני יודעת איפה החבילות,
אבל בלי מספר מדף לא יכולים לשחרר לי אותם.
יש למישהו עצה דחופה? קשרים עם צ'יטה? ניסיון עם בעיה זהה?
אודה לכל מידע.
תזכו למצוות!
תנסי להיכנס לאתר של אליאקספרס באנגלית ושם להיכנס לחשבון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה