- הוסף לסימניות
מס' מעקב מוזר: JNTCU2-------37YQ
רק ב-17track יש עליו מידע
ולפי מה שאני מבינה הוא כבר נמסר???
רק ב-17track יש עליו מידע
ולפי מה שאני מבינה הוא כבר נמסר???
היא מחכה לאיסוף, לא נמסרה עדיין.ולפי מה שאני מבינה הוא כבר נמסר???
ואיך אני יכולה לדעת איפה?היא מחכה לאיסוף, לא נמסרה עדיין.
מאיפה הזמנת?עוד מישהו?
חבילה שאני כבר ממש מחכה לה....
מאליאקספרסמאיפה הזמנת?
גיליתי ש J-Net זה בעצם מגיע דרך חברת המשלוחים צ'יטהיש לי אותה בעיה כמו שלך,
גיליתי ש J-Net זה בעצם מגיע דרך חברת המשלוחים צ'יטה
אז תבררי איפה מרכז החלוקה שקרוב אליך (שיין גם מגיע תמיד דרך צ'יטה)
ולפעמים מקבלי הודעה טלפונית או במייל..
האמת שפשוט התייאשתי מלמצוא את החבילהאיך ביררת ?
ממש תודה!האמת שפשוט התייאשתי מלמצוא את החבילה
ויומאחד הגיעה לי הודעה במייל שהחבילה מחכה לי בנקודת איסוף של חברת צ'יטה..
(ובדרכי לשם, קיבלתי גם הודעה טלפונית..)
אז אולי תנסי לשאול במוקד מסירת חבילות של צ'יטה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים