חבילה מנקסט

• הוסף לסימניות
הזמנתי משלוח מנקסט קיבלתי מס' חבילה בן 12 ספרות, אני יכולה עם המספר הזה לגשת לדואר או שצריך להיות מס' נוסף שמתחיל ב- RR?

• הוסף לסימניות
בכל מקרה בדואר בדרך כלל לא מסכימים להעביר את זה בלי הפתק מהדואר

שם רשום באיזה מדף החבילה נמצאת בסניף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודסטו;2121733:
בכל מקרה בדואר בדרך כלל לא מסכימים להעביר את זה בלי הפתק מהדואר

שם רשום באיזה מדף החבילה נמצאת בסניף

כבר קיבלתי חבילות בלי הפתק מהדואר [שמגיע בד"כ אחרי שמחזירים את החבילה לשולח:(], השאלה היא האם ניתן לגשת עם מס' החבילה של נקסט?

• הוסף לסימניות
כמעט שהלכתי לסניף הדואר לחינם.
היום הופתעתי כשהגיע אלי החבילה עם משלוחן עד הבית.

• הוסף לסימניות
גם לי הגיעה חבילה עד הבית [מצעים] שאלתי אותם, לפי מה זה קורה, ענו לי שאם זה יותר מ 2 קילו, זה עד הבית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עימוד ספרים;2121736:
כבר קיבלתי חבילות בלי הפתק מהדואר [שמגיע בד"כ אחרי שמחזירים את החבילה לשולח:(], השאלה היא האם ניתן לגשת עם מס' החבילה של נקסט?

תלוי באיזה בית דואר, בדואר בשכונה שלי לא מסכימים בלי פתק (ובאמת הרבה דברים אני לא מקבלת...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובהלה;2125890:
גם לי הגיעה חבילה עד הבית [מצעים] שאלתי אותם, לפי מה זה קורה, ענו לי שאם זה יותר מ 2 קילו, זה עד הבית.

זה מעניין, כי לי הם פיצלו הזמנה אחת ל-2 חבילות
כנראה כדי שלא ישקול יותר מ-2 קילו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;2126427:
זה מעניין, כי לי הם פיצלו הזמנה אחת ל-2 חבילות
כנראה כדי שלא ישקול יותר מ-2 קילו

לפ]עמים מפצלים כי לא הכל מוכן ביחד

• הוסף לסימניות
קיבלתי הודעה שההזמנה שלי הגיעה לסניף דואר בשער יפו??? מה עושים??
קרה לכם??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה