הזמנתי מספר מעקב מתחיל בUG ב 17TRACK מופיע שזה בישראל כבר מ3/12
משהו יודע באיזה חברת שליחויות מדובר? לא מוצאת את זה בדואר ישראל ולא בצ'טה
מדובר בחבילה יקרה 70 דולר
״שאגת הארי״: המדריך המלא להערכת נזקים במבני מגורים ועסקים המציאות המורכבת של חודש מרץ 2026 מחייבת מומחיות מיוחדת בהערכת נזקי מלחמה ותשתיות. קורס שמאות רכוש בפרוג מעניק לכם את כל הידע הנדרש כדי להתמודד עם אתגרי השעה, משלבי הסריקה המקצועית ועד להגשת הדו״ח הסופי. בואו ללמוד מהמומחים הגדולים ביותר בתחום ולהבטיח לעצמכם עתיד מקצועי מבטיח בחזית העשייה המקצועית בציבור שלנו.
יש חברות משלוחים שהם שולחים יתם ואין עם מי ליצור קשר בכלל רק דרך המייל והם אומרים שבעקבות הקורונה וכו' זה מעכ ב נא להיאזר בסבלנות
יש לי חבילה שכבר למעלה מחודש תקועה... ואין מה לשעות פשוט אין עם מי לדבר..
אם אני מקבל מאלי אקספרס מספר מעקב כזה LP0049XXXXXXX39 איך אני מברר את המספר שלו בארץ שאמור להיות מספר כזה RS0XXXXXXX6Y
זה מחליף למספר שאפשר לעקוב אחרו כאן בארץ רק אני לא יודע איך אני ידוע מה המס' שלו בארץ
תודה רבה
17TRACK supports tracking for 3200+ carriers, including USPS, UPS, FedEx, and DHL. Enter your tracking number to get 99.9% accuracy and real-time updates.
בדקתי באתר הזה, זה אומר שזה הגיע לארץ אבל אני לא יודע לאן זה הגיע, ואיך אני לוקח את זה, בארץ זה מקבל מספר חדש שאפשר לעקוב אחרו אוני לא יודע איך מקבלים את המספר החדש
איך מקבלים הודאה על משלוח שהגיע בלי מספר מעקב, איך אתה יכול לקחת את זה מהדואר
וגם בפעם האחרונה שהייתי בדואר לקחתי איזה דבר, אז אמרה לי שהיא ראתה חבילה ישנה שלי שעומד לחזרה לחו"ל. ואז היא אמרה לי שאני צריך להשיג את המספר מעקב בארץ