עזרה חבילה מעלי אקספרס

• הוסף לסימניות
קיבלתי הודעה שהחבילה שלי ממתינה בחנות "הקולה בעיר" אין לי מושג מה זה החנות הזו, ואיפה היא, בעיר שלי אין כזו חנות!
למישהו יש הסבר על כך?!

תודה

• הוסף לסימניות
קיבלתי הודעה שהחבילה שלי ממתינה בחנות "הקולה בעיר" אין לי מושג מה זה החנות הזו, ואיפה היא, בעיר שלי אין כזו חנות!
למישהו יש הסבר על כך?!

תודה
איזה עיר?

• הוסף לסימניות
אני גר בבית שמש.
וקיבלתי הודעה שהחבילה ממתינה לי בקולה בעיר, ולא צוין באיזה עיר, ובסטטוס מופיע בכלל שהחבילה "נמסרה" מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
אני גר בבית שמש.
וקיבלתי הודעה שהחבילה ממתינה לי בקולה בעיר, ולא צוין באיזה עיר, ובסטטוס מופיע בכלל שהחבילה "נמסרה" מה זה אומר?
שמשהו לקח את החבילה?
אולי תכתבו להם את זה
תפתחו סכסוך

• הוסף לסימניות
אולי תנסו לדבר עם הדואר.
לנו קרה לאחרונה שחבילה הגיעה לתל אביב במקום לירושלים.
דיברנו עם הדואר והם הביאו לנו את החבילה עד הבית.

• הוסף לסימניות
גם לי קרה
הגיע לי הודעה החבילה מחכה לך בפרדס חנה
והיה כתוב בסטטוס "חזר לשולח"....
פתחתי באתר של דואר ישראל בקשה לתיקון
והם שלחו תוך יום לעיר שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה