מחר יש אפשרות אבל לא לירושלים
מעולה!מחר יש אפשרות אבל לא לירושלים
(במידה והתיקון שלנו שם יהיה מוכן)
זה עוד לא מגיע לאף מקום.. ( :מעולה!
אז לאן זה מגיע?
הבנתיזה עוד לא מגיע לאף מקום.. ( :
לתיקון שלנו הוא הודיע שחסר לו חלק והוא מנסה להשיג אותו.
לאיזור המרכזהבנתי
לאן זה אמור להגיע?
העיקר שיצא מתל אביב ויש לי איך להביא את זה לירושלים בכל הערים החרדיות
הייתי רוצה את זה לחנוכהלאיזור המרכז
אבל אין לי תאריך ידוע מראש, הוא אמר שישיג את החלק שלנו הוא יעדכן.
במידה ויהיה מוכן שלנו בימים הקרובים,הייתי רוצה את זה לחנוכה
אוקיי תודה בכל אופן על הרצון הטוב
זה מצויןולמסור בבני ברק זה יהיה בסדר לכם?
אבל לי אין..יש לי פתק
נראה לי שלא הבנת אותי אני מחפשת מישהו שייקח לי את המכשיר מהמעבדה לאן שהוא פשוט כי אין לי דרך לקחת את זה מתל אביב אם זה נמצא בבני ברק יש לי משלוחן שאני מכירה שיביא לי את זה לירושליםאבל לי אין..
מה להגיד בחנות?
הבנתי גם הבנתי..נראה לי שלא הבנת אותי אני מחפשת מישהו שייקח לי את המכשיר מהמעבדה לאן שהוא פשוט כי אין לי דרך לקחת את זה מתל אביב אם זה נמצא בבני ברק יש לי משלוחן שאני מכירה שיביא לי את זה לירושלים
אם התיקון שלך מוכן תעדכניהבנתי גם הבנתי..
מה להכנס לדני תיקונים ולהגיד ''פלמינגו'' מבקשת את התיקון שלה?
מה להגיד לחנות בשביל לקבל את המכשיר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים