דרוש מידע חבילה שמתעכבת

• הוסף לסימניות
קיבלתי מכתובת זו: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> לספאם הודעה מ-UPS על משלוח שהזמנתי מTEMU.

אנו מודיעים לך שהחבילה שלך מוחזקת כרגע עקב חיוב מכס שלא שולם. כדי להמשיך במשלוח, אנו מבקשים ממך לפתור את הבעיה על ידי השלמת השלבים הבאים.

תזמן משלוח עכשיו

מה זה אומר? בטיחותי ללחוץ על הקישור? (במילא חסום לי בנטפרי משום מה)

• הוסף לסימניות
קיבלתי לספאם הודעה כזו מ-UPS על משלוח שהזמנתי מTEMU.

אנו מודיעים לך שהחבילה שלך מוחזקת כרגע עקב חיוב מכס שלא שולם. כדי להמשיך במשלוח, אנו מבקשים ממך לפתור את הבעיה על ידי השלמת השלבים הבאים.

תזמן משלוח עכשיו

מה זה אומר? בטיחותי ללחוץ על הקישור? (במילא חסום לי בנטפרי משום מה)
נשמע עקיצה!
בטמו אין עוד תשלום על המכס.
זהירות!!!
אפשר להתכתב עם נציג בטמו.

• הוסף לסימניות
התפלאתי באמת. תודה רבה.
@מאזין מה בכל אופן עלול לגרום לעיכוב בחבילה?
כברו שבועיים שאני מקבלת הודעות שהחבילה נמצאת בשני מקומות חלוקה (בערים שונות). בסניף שבעיר שלנו - החבילה לא נמצאת. איך מוודאים מה קורה עם החבילה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
התפלאתי באמת. תודה רבה.
מה בכל אופן עלול לגרום לעיכוב בחבילה?
כברו שבועיים שאני מקבלת הודעות שהחבילה נמצאת בשני מקומות חלוקה (בערים שונות). בסניף שבעיר שלנו - החבילה לא נמצאת. איך מוודאים מה קורה עם החבילה?
א. אפשר תמיד להתכתב עם נציג מטמו (תוודאו שאתם מתכתבים עם נציג ולא עם בוט, בדרך כלל צריך לשגע אותם עד שמעבירים לנציג שירות)

ב. לפעמים קורה (מניסיון) שמתבלבל להם ההתראות ולכל עדכון, מגיע עדכון אחר, למשל אצלי הופיע "יצא למשלוח" שזה בכלל רק הגיע ל"מחסן".

ג. גם שזה מגיע לעיר אחרת זה יכול להיות. לצערינו....(מנסיון, טמו מחזירים את הכסף אם מתכתבים איתם אפילו שתאספו את זה)

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
א. אפשר תמיד להתכתב עם נציג מטמו (תוודאו שאתם מתכתבים עם נציג ולא עם בוט, בדרך כלל צריך לשגע אותם עד שמעבירים לנציג שירות)
איך?
ב. לפעמים קורה (מניסיון) שמתבלבל להם ההתראות ולכל עדכון, מגיע עדכון אחר, למשל אצלי הופיע "יצא למשלוח" שזה בכלל רק הגיע ל"מחסן".
ראה בתמונה המצורפת. מה זה אומר? שהחבילה עדיין בדרך?
ג. גם שזה מגיע לעיר אחרת זה יכול להיות. לצערינו....(מנסיון, טמו מחזירים את הכסף אם מתכתבים איתם אפילו שתאספו את זה)
שוב, איך?
בהצלחה!!
1748947444555.png

תודה רבה

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי. ואין לי חבילה בתהליך.
הכתובת שנשלח ממנה מאד מוזר- ארוך ובלי סיומת רשמית.
אז מודים לה' שזה הגיע לספאם ולא לוחצים על שום קישור.

• הוסף לסימניות
מה עושים עם הזמנה שהזמנתי מזמן תאריך אחרון שהיתה צריכה להגיעה זה ב7/6 ולא הגיע
קיבלתי קרדיט מטמו 20 ש"ח אבל אני צריכה את החבילה כבר הרבה זמן כתוב החבילה יצאה למשלוח
איך מתקשרים עם החברת שליחויות הם שולחים אותי לgaash ושם אין שרות לקוחות
מייל ווצאפ מפנים אותי לאתר בטלפון מפנים אותי לווצאפ ובאתר גם כן מפנים לווצאפ
למי אני פונה כדי לדעת מה קורה?

• הוסף לסימניות
מה עושים עם הזמנה שהזמנתי מזמן תאריך אחרון שהיתה צריכה להגיעה זה ב7/6 ולא הגיע
קיבלתי קרדיט מטמו 20 ש"ח אבל אני צריכה את החבילה כבר הרבה זמן כתוב החבילה יצאה למשלוח
איך מתקשרים עם החברת שליחויות הם שולחים אותי לgaash ושם אין שרות לקוחות
מייל ווצאפ מפנים אותי לאתר בטלפון מפנים אותי לווצאפ ובאתר גם כן מפנים לווצאפ
למי אני פונה כדי לדעת מה קורה?
קודם כל תבקשו החזר מלא על החבילה.
גם הבוט יודע לתת כשהוא רואה שזה מתעכב.

• הוסף לסימניות
אבל אני רוצה שהחבילה תגיע אלי ולא תחזור לטמו

• הוסף לסימניות
קודם כל תבקשו החזר מלא על החבילה.
גם הבוט יודע לתת כשהוא רואה שזה מתעכב.
אני ביקשתי, אז הם כתבו שיש איזשהו עיכוב בגאעש (החברת שליחויות) כי לא עדכנתי שם משהו ולכן הם לא נותנים החזר. היום שלחו לי מטמו קישור לגאעש ושם היה צריך לסמן מה הסיבה שלא לקחתי את החבליה.
מחכה להתפתחויות

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה- החבילה שלי מטמו התעכבה זמן רב...

לאחר התכתבויות חוזרות ונישנות עם הנציג קיבלתי החזר מלא על החבילה-- אני לתומי חיפשתי את ההחזר בחשבון הבנק-לאחר שלא מצאתי גיליתי שהחזר הוא למעשה לא באמת החזר כספי אלא זיכוי לרכישה בטמו..

מה אני אמורה לעשות עם זה? ממש לא מתחשק לי להזמין שם (זו פעם ראשונה שהזמנתי מהם והעיכוב היה רציני- עדין לא קיבלתי והזמנתי לפני חודש!!)

יש אפשרות לדרוש מהם החזר כספי אמיתי? או שזה רק זיכוי לרכישה באתר?

• הוסף לסימניות
מעדכנת--
TEMU לצערינו עברו לעבוד עם דואר ישראל הכושל.. החבילה שלי כבר חודש תקועה בעוד כל החבילות שהגיעו דרך GAASH רצו..
אין מענה הולם בטמו לצערי!!! אין החזר רק ממש חלקי ומינורי!!!... פשוט תחכי ותחכי...מעיבירם מנציג אחד לשני..
והנציגים שם, גם כשאתה מגיע לנציג אנושי הוא תמיד נשמע כיאלו AI עונה לך.. תשובות פסיכיות ואל יעילות..
אהבתי את טמו עד שהם עברו ל ISREAL POST מאז הכל נהיה סיוט.... מעדנכתאתכם שתדעו!!!

• הוסף לסימניות
מעדכנת--
TEMU לצערינו עברו לעבוד עם דואר ישראל הכושל.. החבילה שלי כבר חודש תקועה בעוד כל החבילות שהגיעו דרך GAASH רצו..
אין מענה הולם בטמו לצערי!!! אין החזר רק ממש חלקי ומינורי!!!... פשוט תחכי ותחכי...מעיבירם מנציג אחד לשני..
והנציגים שם, גם כשאתה מגיע לנציג אנושי הוא תמיד נשמע כיאלו AI עונה לך.. תשובות פסיכיות ואל יעילות..
אהבתי את טמו עד שהם עברו ל ISREAL POST מאז הכל נהיה סיוט.... מעדנכתאתכם שתדעו!!!
הם עובדים גם עם געש וגם עם דואר ישראל,
לא יודעת לפי מה הם מחליטים לחלק,
תמיד אני לוחצת על זירוז, אולי זה עוזר, לא יודעת

• הוסף לסימניות
עם געש עבדו מאז ומעולם ולאחרונה הכניסו את דואר ישראל לתמונה, הם משויצים עם זה בגדול בכל דף שנכנסים אליהם , חלק גדול המחבילות הולכם לדואר ישראל ונתקלות בכל הקשיים של דואר ישראל.. שלי תקועה כבר מעל חודש והם לא מוכנים להנפיק החזר למרות כל הנציגים שעברתי זה נהיה פשוט נורא, בלתי נסבל אבל ממש והם כבר לא נוחים כמו פעם... בקיצור..

קבצים מצורפים

• 1760626620183.png
    1760626620183.png
    KB 67.2 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה