- הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אני גר במרכז בני ברק, ועד היום הייתי מקבל את החבילות ביש חסד ברח' שלמה המלך.
שבוע שעבר קיבלתי הודעה על חבילה מהדואר שמחכה לי בחנות "בוקר וגלידה" ברח' בן גוריון פינת ז'בוטינסקי (חצי שעה+ מהבית שלי).
היום קיבלתי הודעה על חבילה נוספת שמחכה לי בסניף רמת החיל בתל אביב!
מה עושים עם זה?
אסור לצאת מהבית לדברים שהם לא קניית מזון ותרופות, וק"ו לצאת מבני ברק לתל אביב כשיש סגר זה לא בדיוק מעשי,
ומאידך, האם אני אמור לאבד את החבילות שהזמנתי? זה דברים חשובים לי!
אז לגבי החבילה שהגיעה לתל אביב, תאורטית אני יכול להזמין מהדואר תמורת 19.90 ש"ח - משלוח עד הבית, בתקווה שאפשר לסמוך על זה. (למרות שנראה לי חוצפה שגוף שכל תפקידו הוא העברת חבילות אל לקוחותיהם, שיודיע ללקוח או שתיסע לעיר אחרת או שתשלם 20 ש"ח נוספים בשביל לקבל את השירות הבסיסי שהם היו אמורים לספק.)
אבל לגבי החבילה השניה, הדואר כותב שאין שירות משלוחים זמין מהחנות הזאת.
וכידוע, גם בימים כתיקונם, לדבר עם דואר ישראל שווה ללדבר עם הקיר.
יש למישהו עצה טובה מה אפשר לעשות בכזה מצב?
אני גר במרכז בני ברק, ועד היום הייתי מקבל את החבילות ביש חסד ברח' שלמה המלך.
שבוע שעבר קיבלתי הודעה על חבילה מהדואר שמחכה לי בחנות "בוקר וגלידה" ברח' בן גוריון פינת ז'בוטינסקי (חצי שעה+ מהבית שלי).
היום קיבלתי הודעה על חבילה נוספת שמחכה לי בסניף רמת החיל בתל אביב!
מה עושים עם זה?
אסור לצאת מהבית לדברים שהם לא קניית מזון ותרופות, וק"ו לצאת מבני ברק לתל אביב כשיש סגר זה לא בדיוק מעשי,
ומאידך, האם אני אמור לאבד את החבילות שהזמנתי? זה דברים חשובים לי!
אז לגבי החבילה שהגיעה לתל אביב, תאורטית אני יכול להזמין מהדואר תמורת 19.90 ש"ח - משלוח עד הבית, בתקווה שאפשר לסמוך על זה. (למרות שנראה לי חוצפה שגוף שכל תפקידו הוא העברת חבילות אל לקוחותיהם, שיודיע ללקוח או שתיסע לעיר אחרת או שתשלם 20 ש"ח נוספים בשביל לקבל את השירות הבסיסי שהם היו אמורים לספק.)
אבל לגבי החבילה השניה, הדואר כותב שאין שירות משלוחים זמין מהחנות הזאת.
וכידוע, גם בימים כתיקונם, לדבר עם דואר ישראל שווה ללדבר עם הקיר.
יש למישהו עצה טובה מה אפשר לעשות בכזה מצב?
הנושאים החמים