- הוסף לסימניות
מוכנה לקבל גם וגםבטוחה שזה מהרישום ההוא לסימילאק?
אולי תקבלי גם וגם?
לפחות לא קיבלת דוגמיות של 5 גר' כל אחד...
רק מקווה שזה לא במקום
מוכנה לקבל גם וגםבטוחה שזה מהרישום ההוא לסימילאק?
אולי תקבלי גם וגם?
טוב, זו טעות.בטוחה שזה מהרישום ההוא לסימילאק?
אולי תקבלי גם וגם?
טוב, זו טעות.
יגיעו לקחת את זה ממני.
קמצנים. שישאירו לי, אם הם כבר טעו :|
ניסיתי להבין, כי על השקית היו את הפרטים שלי. לא בדיוק הבנתי איך זה קרה.
שלחו לי במיילאיפה מצאת את זה?
מעניין. אני לא קיבלתישלחו לי במייל
מהמועדון של סימילאק
לוקח להם זמן נראה לי להתחיל ולדוור מסודר,מעניין. אני לא קיבלתי
אין אפשרות לקבל גם שילב וגם סימילאק. כתוב בפירוש. בגלל ששתיהם זה מטעם סימילאק... אפשר לקבל או את הערכה של שילב או סימילאקלוקח להם זמן נראה לי להתחיל ולדוור מסודר,
זה הזמנה לכל מיני כנסים אונליין בכל הנושאים הקשורים ללפני ואחרי לידה
בתוכם כמובן הצעות אין סוף על כל מיני ערכות שכבר לא ממש שוות.
לפי דעתי, מוצצים וסימילאק ערכות שוות במחירים שפויים.
שילב כאמור, לא הצלחתי עדיין לקבל.
לא הצלחתי כי אין ערכות, יש אפשרות בהחלט לקבל את שתיהם...אין אפשרות לקבל גם שילב וגם סימילאק. כתוב בפירוש. בגלל ששתיהם זה מטעם סימילאק... אפשר לקבל או את הערכה של שילב או סימילאק
ההטבה הינה חד-פעמית ומוגבלת לערכת סימילאק אחת בלבד (במידה ורכשתם/קיבלתם ערכת התנסות אחרת מסימילאק כגון ערכת סימילאק-שילב או ערכת סימילאק-ויקטורי אזי לא ניתן לממש את ההטבה).לא הצלחתי כי אין ערכות, יש אפשרות בהחלט לקבל את שתיהם...
קניתי את הערכות של שילב, סופר פארם ומוצציםפה באתר של @מאמימוש יש לך מגוון גדול
אם תקני תעדכני מה יש והאם זה באמת שווה?זכויות יולדת 2025 | המדריך המלא לסל לידה, מענק לידה וחופשת לידה | מאמימוש
כל זכויות היולדת במקום אחד: סל לידה, מענק לידה, חופשת לידה וקצבאות. מדריך מקיף לזכויות יולדות בישראל עם מחשבוני זכאות אישיים. מעודכן ל-2025mamimush.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים