חבילת מפות ללא צורך באינטרנט למפות וינדוס 10

• הוסף לסימניות
כידוע יש בוינדוס 10 מפות 3D של כל העולם אך לא ניתן לקבלם ולראות אלא דרך הורדה מאינטרנט מתוך היישום (אפלקצייה) - יש בידי חבילת מפות של כל ארץ ישראל. זאת אומרת שאפשר פשוט להשתיל את הקבצים האלו למיקום מסוים במחשב ואז המפות יעבדו גם ללא הורדה מאינטרנט. זה שימושי לחבירנו שאין להם חיבור רשת ורוצים להשתמש ביישום "מפות".

• הוסף לסימניות
yosi44 גם אני חיפשתי את המיקום של הקובץ, ולא מצאתי. נשמח לעזרה של המומחים. ואגב, לישראל אין 3D (תלת מימד)

• הוסף לסימניות
אם כבר הורדתם את מפות הארץ, פשוט מאד יש להכנס לתיקית C:\ProgramData\Microsoft [זו תיקית נסתרת/מערכת] ולהעתיק משם תיקית MapData
אותו אפשר להשתיל בכל מחשב באותו מיקום וזהו !
יש לי את כל התיקיה (בערך 250 מ"ב) אני יכול להעלותה אם זה מעניין מישהו

• הוסף לסימניות
אם כבר הורדתם את מפות הארץ, פשוט מאד יש להכנס לתיקית C:\ProgramData\Microsoft [זו תיקית נסתרת/מערכת] ולהעתיק משם תיקית MapData
אותו אפשר להשתיל בכל מחשב באותו מיקום וזהו !
יש לי את כל התיקיה (בערך 250 מ"ב) אני יכול להעלותה אם זה מעניין מישהו
סליחה על ההקפצה
אני מעוניינת באם אפשרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה