אני טסתי לאחרונה לאוסטריה השתמשתי בטלפון הרגיל שלי יש לי סים של הוט מובייל המחיר היה כך 200 דקות שיחה 100 שקל כולל אם התקשרו אלי מהארץ. כשהיה לי חריגה מהדקות בלי להודיע לי חוייבתי בשקל לכל דקת שיחה שימי לב לזה . ואין שיחות בתוך אירופה אם רוצים זה עולה משהו כמו שקל לדקה תהניאני עומדת לטוס להונגריה ולאוסטריה, איפה הכי שווה וזול לעשות חבילת שיחות מחו"ל?
כשהתקשרו אלי חייגו את המספר הרגיל?אני טסתי לאחרונה לאוסטריה השתמשתי בטלפון הרגיל שלי יש לי סים של הוט מובייל המחיר היה כך 200 דקות שיחה 100 שקל כולל אם התקשרו אלי מהארץ. כשהיה לי חריגה מהדקות בלי להודיע לי חוייבתי בשקל לכל דקת שיחה שימי לב לזה . ואין שיחות בתוך אירופה אם רוצים זה עולה משהו כמו שקל לדקה תהני
מסתמא לא עובד במכשיר כשר,יש ל 019 מסלול של 50 דקות שיחות יוצאות ,ושיחות נכנסות חינם את הסים אפשר לקבל בנתבג ולבקש בטלפון את המסלול הזה של שיחות בלבד
זה כולל את השיחות נכנסות או שזה בחינם מהארץ . בנוסף 100 דקות הספיק לך ?עשיתי תכנית בגולן בטלפון האישי שלי.
129 שח ל 100 דקות
היה נוח מאד.
אני עומדת לטוס להונגריה ולאוסטריה, איפה הכי שווה וזול לעשות חבילת שיחות מחו"ל?
www.prog.co.il
אני לא יודעת אם זה כלל את הנכנסות.זה כולל את השיחות נכנסות או שזה בחינם מהארץ . בנוסף 100 דקות הספיק לך ?
לכמה זמן?
הנושאים החמים