נכתב ע"י פסק זמן;1310064:ברשותי 2 קווי טלפון נייחים
+ תשתית אינטרנט ביתית וסינון כמובן.
כעת החבילה מפוצלת בין כמה ספקים,
עם איזו חברה נראה לכם שאוכל להגיע לעסקה המשתלמת והנוחה ביותר
עם שירות אנושי ונגיש.
נא המלצתכם ועזרתכם במהירות!
נכתב ע"י שושיה;1310200:יש בנטוויז'ן חבילות מעולות, ידוע לי שיש להם על תשתית של בזק-ספק של 40 מ"ב
ושל הוט-ספק של 30 מ"ב
בעלות של 29.9 לחודש,
סינון של אתרוג עולה 14.9 (אם אני לא טועה!!!) ואת בוחרת את רמת הסינון. אם זה הרמה הבסיסית ביותר (שבעיקרון מיועדת עבור ילדים מהמגזר החילוני, לא ברמות המחמירות שלנו) זה ללא עלות.
קווים נייחים, אני לא יודעתת אבל יש להם ללא הגבלה, גם עם שיחות לחול.
אם את רוצה מידע יותר לעומק אז תתקשרי ל*3031
נכתב ע"י פסק זמן;1310064:ברשותי 2 קווי טלפון נייחים
+ תשתית אינטרנט ביתית וסינון כמובן.
כעת החבילה מפוצלת בין כמה ספקים,
עם איזו חברה נראה לכם שאוכל להגיע לעסקה המשתלמת והנוחה ביותר
עם שירות אנושי ונגיש.
נא המלצתכם ועזרתכם במהירות!
נכתב ע"י יהושע הרגפן;1310228:אני עשיתי קו באורנג' שאוטומטי מגיע עם שתי שלוחות, וב"ה אני מאד מרוצה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים