דרוש מידע חביתה מוזרה נוצרה לי במיני קיטשן עם השיפודים

• הוסף לסימניות
השרתי מאתמול במקרר חתכות חזה לשיפודים בתוך רוטב (פפריקות, אבקת שום ובצל עם שמן מים ושמן), היום הכנסתי למיני קיטשן ושפכתי מעל את הרוטב, ופתאום אני רואה בין השיפודים כמו חביתה מוזרה שנהיתה.
האם זה אומר שהעוף מקולקל?

• הוסף לסימניות
עזרה דחוף!

• הוסף לסימניות
הכוונה כמו נוזל חלבי קרוש?
נורמלי מאד, קורה גם בתנור

• הוסף לסימניות
אין לי מושג ממה זה קורה\ אבל זה נוזלים שמופרשים מהעוף בנורמלי
זה לא קשור לקלקול.
אם העוף מריח טוב ולא עבר לו התאריך למה שתהיה בעיה?

• הוסף לסימניות
תודה
אין לי מושג ממה זה קורה\ אבל זה נוזלים שמופרשים מהעוף בנורמלי
זה לא קשור לקלקול.
אם העוף מריח טוב ולא עבר לו התאריך למה שתהיה בעיה?
בנוגע לריח, פשוט לא בדקתי קודם (וגם יש את הריח החזק של התיבול)

• הוסף לסימניות
זה - קרוב לוודאי - חלבון שמופרש מהעוף.
קורה הרבה בסלמון.
לגבי הטריות - בחימום אין מצב שלא יהיה ריח רע אם המוצר מקולקל.
אם אוחסן בתנאים נכונים והריח רגיל אין סיבה לחשוש.

• הוסף לסימניות
קורה לי גם על הפלנצ'ה, חשבתי שזה שומן
מסירה אותו אחרי הצליה

• הוסף לסימניות
תודה לכולן.
הוצאתי את זה באמצע ההכנה.
תכלסיצא ממש טעים.
@אוריגמי תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה