כללי חבל שפיספסתי! + חוו"ד המלומדת

• הוסף לסימניות
מתוך שלל התגובות והפירגונים שאני קורא בפורומים עולה שהפסדתי יום מעניין ומרגש. בכל אופן מי שהסתובב וראה את הרולאפים שלנו (גרפצ'יק) - הייתי שמח לשמוע תגובות על זה (מחפש חיזוקים לתחום הקיראייטיב אצלי)

למי שלא היה הנה זה מצורף.

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 304.4 · צפיות: 14
  • 83769.jpg
    3 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הגילוי נאות.

עשה לי חיוך על הפנים :).

• הוסף לסימניות
אני רואה זאת כאן לראשונה. מדהים!!!

לענ"ד מצאנו כרגע את המתחרה האמיתי הראשון לווקסברגר.

אגב, אהרן שפיצר, יהודי עם עתיד גדול ומזהיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;281790:
אגב, אהרן שפיצר, יהודי עם עתיד גדול ומזהיר.

אכן יהודי יקר ומוכשר מאוד (למד אצלי קצת גרפיקה בלומדה) צייר מוכשר ואיש ביצוע מעולה.

• הוסף לסימניות
גרפצ'יקו, תודה על הפרסום.

• הוסף לסימניות
את האמת הייתי שם מהבוקר עד הלילה והיסתובבתי הרבה ולא ראיתי את הדבר הזה... כניראה זה לא היה מספיק בולט (אני לא גרפיקאית אלה צלמת)

• הוסף לסימניות
גלוי נאות-חזקֱ!

• הוסף לסימניות
לדעתי, התמונות שוות יותר מ-1000 מילים
שגם את זה לא צריך לכתוב...
עלו והצליחו

• הוסף לסימניות
דווקא עמדתי והתבוננתי בזה ארוכות בתוך כל המהומה מסביב. אומנותי בהחלט.

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שיש לך את האפסון הרחבה
פששששש

אני עובד עם קאנון 44"
איפה אתה בארץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה