• הוסף לסימניות
היום בבוקר הייתי במתחם התחנה, ולהפתעתי אני רואה את המודעה הזו.

כל כך עצוב! עצוב שיש לנו משו טוב ביד.

מקום צילומים הכי נח, מגוון ופרקטי שיכול להיות

ונהרוס את זה בידיים!

אני כבר 5 שנים מצלמת במתחם ביפו ומעולם לא היתה שם בעיה,

ריבוי הצלמות שם הביא לחוסר סבלנות גדול מצד בעלי החנויות.

שוחחתי עם המוכרות בחנות והן מספרות שמשאירים להן עטיפות של ממתקים,

אוכל, אביזרים שנשכחים, אפילו שקיות זבל השאירו להם ליד הדלת!

ואי אפשר להגיד שזה לא מגיע מהצלמות בסגנון שלנו כי רק צלמות מגיעו לשם בשעות הבוקר..

פשוט התביישתי להסתכל עליהן..

יש להן בקשה פשוטה - תכבדו את המקום שמארח אתכן.

לילה טוב :)

קבצים מצורפים

• 20170222_094915.jpg
    20170222_094915.jpg
    KB 439 · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
מקוה שבאמת יהיה שינוי
אין מצב שבידיים שלנו נפספס מקום כזה

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה שבוע שעבר
ממש התבישתי!!
אני תמיד מזהירה גם את הלקוחות שלי, לכבד את המקום, אפילו שהם כ"כ פתוחים ומקבלים ולא צועקים

• הוסף לסימניות
כמה צודקת!!
ובכל מקום, לא רק שם.
לקדש שם שמים ולא להיפך.
לכבד את המקום והאנשים, ואם רוצים להשתמש במשהו- לבקש ויפה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה