דרוש מידע חברה, מה את יכולה לספר לי על תרומת כליה?

• הוסף לסימניות
נשמח לשמוע איך מתחילים עם זה (אישה)
מעבר ללהתקשר ל״מתנת חיים״
מה ההשלכות
למה להתכונן
ואם קיים סיכוי (קלוש) ללדת אח״כ, זה מסוכן?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מה ההשלכות
למה להתכונן
אשמח לעזור ולקשר אותך לכמה נשים שתרמו.
אבל אם את מתכננת עוד ללדת אז באמת כדאי לך לדחות את זה לאחרי.

• הוסף לסימניות
לא מסוכן ישירות,
אבל צריך להיות במעקב צמוד של 'הריון בסיכון'.
לכן בעיקרון לא מאפשרים לתרום לאישה שעוד עשויה ללדת.

• הוסף לסימניות
מכירה אישית אשה שילדה בשמחה ובבריאות אחרי תרומת כליה.
אבל כן, מומלץ לדחות אם את עדיין רוצה ללדת.

• הוסף לסימניות
גם אני מכירה אישית אשה שילדה כמה ילדים עם כליה אחת בלי סיבוכים מיוחדים.
אבל היא כן היתה במעקב יותר מהרגיל, כי הסיכון לרעלת הריון וללידה מוקדמת עולה כשיש כליה אחת ולא שתיים.
אני מניחה שאם מדובר בתרומה לקרוב משפחה אז שווה לקחת את הסיכון. אם לא- הייתי מחכה לשלב של אחרי הריונות ולידות.

• הוסף לסימניות
אני מכירה אשה שתרמה וילדה אח"כ 2 ילדים.

• הוסף לסימניות
מה ההשלכות
למה להתכונן

תודה מראש!
אחי תרם לאבי
בנדודי תרם לדודתי/אימו

מתנת חיים נותנת לך מידע מלא +++ על כל שאלה
ולא משכנעים, פעמים רבות ממש הפוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה