כללי חברה צריך דחוף עזרה! בmail merge

• הוסף לסימניות
קיבלתי קובץ פי.די.עף של הזמנה ל860 שמות אבל זה בא בלי השמות ואני צריך בהדפסה לצרף mail merge (מיזוג דואר) במקום של שם הנדבן ומאחורה לכתובת של הנדבן האם אפשר לעשות על פי.די.עף במקומות ההם mail merge כששאני ישלח להדפסה זה ידפיס את כל השמות והכתובות בדומה לוורד, או שאני חייב להדפיס את כל העבודה פעמיים דהיינו להדפיס קודם 860 הזמנות ריק ואח"כ להחזיר למכונה ולעשות את הmail merge דרך וורד

מי שיכול לעזור זה דחוף מאוד!! צריך לגמור את זה בהקדם האפשרי
ותודה מראש לכל מי שיעזור

• הוסף לסימניות
מה עושים??:(
אני מנסה כמו שכתוב שם לשתול באינדיזיין הבעיה היא שהקובץ של המיזוג דואר יש לי בקובץ וורד לאיזה פורמט אני צריך לייצא את הרשימות כדי שיהא אפשרי לשתול את זה באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
כתוב שם: לאחר שערכת את כל הנתונים, אתה שומר את הקובץ בפורמט CSV ועובר לאינדיזיין

תעביר את החומר מוורד לאקסל, זה לא בעיה ואח"כ לפי מה שכתוב שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;75244:
כתוב שם: לאחר שערכת את כל הנתונים, אתה שומר את הקובץ בפורמט CSV ועובר לאינדיזיין

תעביר את החומר מוורד לאקסל, זה לא בעיה ואח"כ לפי מה שכתוב שם.

איך מעבירים מוורד לאקסל אני לא מוצא דבר כזה איזה סיומת זה אקסל???????

• הוסף לסימניות
מה אתה כ"כ לחוץ?
תעשה העתק הדבק מוורד לאקסל.
או תשמור את הקובץ וורד כקובץ טקסט.

• הוסף לסימניות
מה עושים??? עדיין תקוע!, חצי דרך עברתי יש לי את כל המיזוג באינדיזיין חוץ מהעברית שבאה בתור מלבנים ולא מלל, בלינק הנל כתוב שצריך לשנות לUnicode איפה משנים את זה בייצוא מאקסל או בייבוא לאינדיזיין כי אני לא מוצא בשניהם אפשרות לשנות לUnicode

• הוסף לסימניות
ב"ה הצלחתי לסדר את כל המיזוג עכשיו איך אני מחבר את המיזוג דואר למדפסת שידפיס לי את ה860 דפים וישתנה בכל דף השמות. אני שולח להדפסה ויוצא לי רק אחד,
בוורד יש את האפשרות של finish & merge וזה מתחבר למדפסת אבל איך עושים את זה באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי. אין את זה באינדיזיין. רק לעשות קובץ מכל הRECORDS.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zevUP;75267:
ב"ה הצלחתי לסדר את כל המיזוג עכשיו איך אני מחבר את המיזוג דואר למדפסת שידפיס לי את ה860 דפים וישתנה בכל דף השמות. אני שולח להדפסה ויוצא לי רק אחד,
בוורד יש את האפשרות של finish & merge וזה מתחבר למדפסת אבל איך עושים את זה באינדיזיין?

הסתדרת?

• הוסף לסימניות
כן, הוא הסתדר.

• הוסף לסימניות
לא בדיוק נכון.
תמיד מעניין להחכים, לפחות להבא בתור שייתקע בבעיה דומה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה