התייעצות חברה שנתקה קשר

• הוסף לסימניות
יש לי קולגה בעבודה שהיינו חברות טובות בעבר והיא החליטה שהיא לא רוצה את הקשר.
למרות שניסיתי לדבר איתה זה לא עזר
ואני רואה אותה בעבודה, אנו עובדות בתחום המחשבים וישנם ממשקים מקצועיים וחברתיים
ומאוד לא נעים לי ולא זורם לי
יש למישהי עצה מה עושים?

• הוסף לסימניות
יש למישהי עצה מה עושים?
להרפות.
אם היא לא רוצה, כנראה שיש לה סיבה וצריך לכבד את זה.
הקושי בדר''כ הוא הדגדוג הפנימי של הפגיעה
וצריך להפנים שזה עסק שלה נטו, ולא קשור אלי ולא אומר עלי כלום.

• הוסף לסימניות
יש לי קולגה בעבודה שהיינו חברות טובות בעבר והיא החליטה שהיא לא רוצה את הקשר.
למרות שניסיתי לדבר איתה זה לא עזר
ואני רואה אותה בעבודה, אנו עובדות בתחום המחשבים וישנם ממשקים מקצועיים וחברתיים
ומאוד לא נעים לי ולא זורם לי
יש למישהי עצה מה עושים?
לשחרר.
היא אדם בפני עצמו וזה החלטות ובחירות שלה.
חפשי לך קשרים שטוב לך בהם.
אם זה משהו שקורה לך כמה פעמים בחיים, שווה להתייעץ על זה עם איש מקצוע.

• הוסף לסימניות
בהחלט הרפיתי ושחררתי
אבל המפגש איתה לא נוח לי ומביך אותי
בטח שהוא לא נעים ומביך.

וברור שאת צריכה לעשות עבודה קטנה ומחקר פנימי
כדי להרגיש מולה יציב ונח.
הבורא הביא אותך לסיטואציה הזו ויש בך את הכח בעזרתו כמובן לצאת מזה.

כמה כיוונים, עד שתמצאי מה שמתאים לך:
1. אז כמובן, תפילה, מילים פשוטות וכנות: לא נעים לי המצב הזה, עזור לי לנקות את הלב, להרגיש משוחרר ונח עם מפגש מולה, לא רוצה להרגיש תלותית בתחושה שהיא נותנת לי, וכו'
2. להבין שיש משהו פנימי שמנהל אותך, וכשתגיעי אליו יהיה לך יותר קל לשחרר,
איך מגיעים לקול הפנימי הזה?
קראתי לזה למעלה מחקר פנימי,
זה אומר שאת בשבוע הקרוב רק מקשיבה לעצמך, ושואלת, מה זה עושה לי? למה אני מרגישה לא נח? מה לא טוב לי במפגש הזה? וכל מיני שאלות מכוונות
ברעיון, אנחנו אוספות נתונים, וכל פעם מגיעים לשכבה יותר פנימית ואמיתית עם עצמך.
כשתגיעי להרגשה: 'כן, זה מה שמפריע לי', בע"ה תגיעי גם לשחרור
3. אחרי ההבנה הפנימית, צריכים חיזוק עצמי
משפטים כמו: אני לא נותנת לאף אחד לנהל אותי רגשית, אני לא צריכה להיות תלויה במבט של אחרים, אני לא צריכה להיות מובכת מול מישהי שבחרה את הבחירות שלה, אני מול הבורא הוא ורק הוא נותן לי כח וחשיבות וכו'

זה רק כיוון לחשיבה ולשחרור,
בטוחה בע"ה שתמצאי את הדרך לשחרר את ליבך ולהיות חזקה ואהובה יותר עם עצמך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה