כללי חברותא עיסקית בעיצוב

• הוסף לסימניות
ב"ה

שלום רב

אני עצמאי, מעצב גרפי / ארט דירקטור - עובד לרוב מהבית ומוצא את זה לחלוטין לא קל.
* קשה להשיג פרוייקטים ולקוחות בכמות מספקת
* העבודה לבד בבית מכבידה לפעמים
* תמיד טוב שיש אדם חיצוני שיגיב על החלטות עיצבויות, התנהלות מול פרוייקטים ולקוחות

אני עדיין לא יודע בדיוק איך אני רוצה לפתור את זה - שותף לפרוייקטים, עבודה מהבית שלי? עבודה ממשרד שכור? - הכל פתוח.

אתם מוזמנים להסתכל בתיק העבודות שלי על הדרך.

• הוסף לסימניות
באיזה אזור אתה נמצא?
וכן אם אפשר לראות לראות את התיק עבודות באיזה שהוא דרך כי באינטרנט רימון לא רואים.

• הוסף לסימניות
עבודות מדהימות!
אתה גם מצייר? הציורים שם כל-כך מיוחדים והאנימציות חבל"ז...
ניסית ליצור קשר עם משרד פרסום כלשהו?
מאחלת לך שתמצא חברותא כלבבך והרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
מדהים. אתה ברמה גבוהה מאוד וחבל יהיה לפספס אותך.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות, הן מאוד מחמיאות ומעודדות אותי להמשיך ולדחוף את עצמי.

בקשר לאינטרנט רימון:
* אנסה להעלות כמה עבודות לפרוג
* איזה אתרים כן מאושרים ע"י אינטרנט רימון?

• הוסף לסימניות
ניתן לצפות בעבודות שלך באינטרנט רימון במסלול המוגן.
באתרים של קרבונמייד הצלחתי לצפות במצב מוגן פלוס.

עבודות נהדרות, נהניתי מאוד. כיף לראות דברים כאלה.
אני רק חושבת שצריך לסנן קצת כמה דברים שנראים סטודנטיאליים מדי, או להעביר אותם לאזור אחר באתר. אבל זה באמת בקטנה.

• הוסף לסימניות
עבודות מדהימות! אהבתי את בני ברק... מדהים חבל"ז!

עם תיק עבודות כ"כ מרשים לא חושבת שיהיה לך בעיה למצוא עבודה בחוץ אלא אם כן אתה רוצה לעבוד דווקא בבית אז צריך בתחילה לפרסם חזק בכדי שיכירו אותך.
המונמון הצלחה!

• הוסף לסימניות
העבודות שלך הם פשוט מדהימות אחת אחת...
אתה ברמה גבוהה מאד בהרבה אפילו בשביל הפורום הזה..
באמת כדאי לך לפנות למשרדי פרסום אתה יכול להצליח שם!!!
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אולי תעלה כמה לטובת המנותבים?

• הוסף לסימניות
אחלה עבודות! וואו!

• הוסף לסימניות
שמע, אתה מוכשר בטירוף,
ואם התנהלות עסקית בודדת מקשה עליך אתה צריך לשקול לעבוד באמת במשרד (ועם כאלו יכולות לא נראה שתהה בעיה גדולה),
או שתחשוב בכיוון של פתיחת סטודיו בשותפות וכולי.

לא הייתי ממליץ לך לפנות לכיוון הפרסום, חבל על ארטיסט כמוך שיתבזבז שם. לדעתי אתה איש סטודיו.

• הוסף לסימניות
תודה, העלתי עבודות לפרוג

• הוסף לסימניות
באמת עבודות מעולות.
תענוג לעיניים. מקצוען אמיתי.

אני מאחל לך שתמצא פתרון מוצלח לקשיים שאתה מתאר.
באיזה אזור אתה עובד?

• הוסף לסימניות
תענוג לראות, עבודות מקסימות

• הוסף לסימניות
רמה גבוהה ביותר,
מדהים!!!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות, אני חייב לציין שכחוזר בתשובה, התרבות החילונית עם הגישה של שבירת גבולות מאפשרת לי להביא פתרונות יצירתיים ומפתיעים, ומצד שני, ברוך השם, הכניסה לדת והלימוד מחייבת לשים גבולות במקומות שצריך - המתח בין השניים בונה אזור עבודה מועיל.

אני עובד באזור המרכז - בינתיים מהבית (דירה שכורה בבת ים)

• הוסף לסימניות
עבודות מקסימות. בכלל לא מרגישה ברמה כדי לייעץ לך, אולי להיפך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה