- הוסף לסימניות
הקו התחיל לפעול ב"ה.
אנחנו קבוצה של כ: 20 צלמות...
מי שמעוניינת להצטרף. אז קדימה.
אנחנו קבוצה של כ: 20 צלמות...
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1692107:הקו התחיל לפעול ב"ה.
אנחנו קבוצה של כ: 15 צלמות...
לא יזיקו לנו עוד כמה צלמות.
במיוחד בני ברקיות.
{למרות שנתקלתי בכמה צלמות שנתקעו ללא סוללה בפארקים שלא בעיר מגוריהם.}
נכתב ע"י יעל א;1692184:היי מלכי לקחת אותי אישי!( הכמה זה אני ואני או עוד כמה?)
דוקא אז הסתדרתי בלי ווצאפ וברכי העלתה לקבוצת ווצאפ ולא צמחה מזה ישועה
דוקא דרכך! בלי שומכלום
אני לא מצטרפת כי אין לי מושג מה זה ואפאחד פה עדיין לא הסביר ברור מה זה ומה הולך להשתנות בתפקוד של הפלאפון שלי
נכתב ע"י יעל א;1692184:היי מלכי לקחת אותי אישי!( הכמה זה אני ואני או עוד כמה?)
דוקא אז הסתדרתי בלי ווצאפ וברכי העלתה לקבוצת ווצאפ ולא צמחה מזה ישועה
דוקא דרכך! בלי שומכלום
אני לא מצטרפת כי אין לי מושג מה זה ואפאחד פה עדיין לא הסביר ברור מה זה ומה הולך להשתנות בתפקוד של הפלאפון שלי
נכתב ע"י יעל א;1692230:ובכל זאת מישהו מתנדב להסביר מה זה ואיך זה עובד, בפשטות?
נכתב ע"י יעל א;1692230:ובכל זאת מישהו מתנדב להסביר מה זה ואיך זה עובד, בפשטות?
נכתב ע"י שתיקה בתרי;1692253:לא צלמת. סתם אחת שהתנדבה להסביר.
אופציה א':
את מבשלת/מצלמת/נחה או עושה כל פעולה אחרת במהלך יממתך.
פתאום - הפלאפון שלך מצנתק. (כלומר - צלצול קצר וניתוק).
את ניגשת ורואה שיחה שלא נענתה מ"קו הצלמות" או איך שלא תקראי לזה.
יש לך דקה פנויה ולכן את מחליטה להתקשר חזרה ואז את שומעת שאיזו צלמת מראש העין תקועה במרום נווה בלי בטריה/כרטיס/משאף לאסטמה ומבקשת ממי שבאיזור לבוא לעזור.
את בדיוק שם, או שלא, והגעת ונתת לה ועזרת. או משהי אחרת, לא משנה.
והיה הקו לתועלת.
אופציה ב':
את תקועה בפארק בראש העין בלי בטריה/כרטיס/משאף לאסטמה ומבקשת ממי שבאיזור לבוא לעזור. ואת מחייגת ל"קו הצלמות" וצווחת לעזרה (סתם! אל תתעצבני...) ומצפה לישועה.
ולכולן צינתק הפלפאפון באמצע פעולה ביממתן. ומשהי שמעה ובאה ונתנה ועזרה.
והיה הקו לתועלת.
מקווה שהועלתי.
נכתב ע"י שתיקה בתרי;1692253:לא צלמת. סתם אחת שהתנדבה להסביר.
אופציה א':
את מבשלת/מצלמת/נחה או עושה כל פעולה אחרת במהלך יממתך.
פתאום - הפלאפון שלך מצנתק. (כלומר - צלצול קצר וניתוק).
את ניגשת ורואה שיחה שלא נענתה מ"קו הצלמות" או איך שלא תקראי לזה.
יש לך דקה פנויה ולכן את מחליטה להתקשר חזרה ואז את שומעת שאיזו צלמת מראש העין תקועה במרום נווה בלי בטריה/כרטיס/משאף לאסטמה ומבקשת ממי שבאיזור לבוא לעזור.
את בדיוק שם, או שלא, והגעת ונתת לה ועזרת. או משהי אחרת, לא משנה.
והיה הקו לתועלת.
אופציה ב':
את תקועה בפארק בראש העין בלי בטריה/כרטיס/משאף לאסטמה ומבקשת ממי שבאיזור לבוא לעזור. ואת מחייגת ל"קו הצלמות" וצווחת לעזרה (סתם! אל תתעצבני...) ומצפה לישועה.
ולכולן צינתק הפלפאפון באמצע פעולה ביממתן. ומשהי שמעה ובאה ונתנה ועזרה.
והיה הקו לתועלת.
מקווה שהועלתי.
נכתב ע"י יעל א;1692252:וכמה זה עולה כמו שיחה רגילה?
נכתב ע"י לאה קוביצק;1692389:מלכי זה הולך לפי פרוטקציה ?
או סתם לא הגיע אליך המייל אישי;
אז הנה עכשיו אני אכתוב הטלפון שלי וכבר לא יהיה לך תירוצים
0527689025 להשתמע לאה!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים