חברות וואצפ פון... נווו אתן מחוברות?

• הוסף לסימניות
הקו התחיל לפעול ב"ה.:)
אנחנו קבוצה של כ: 20 צלמות...
מי שמעוניינת להצטרף. אז קדימה.

• הוסף לסימניות
תודה תודה לך מלכי.
שמעתי והשמעתי.
בשורות טובות ויום טוב.

• הוסף לסימניות
תודה מלכי,
רעיון מעולה

להשתמע:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1692107:
הקו התחיל לפעול ב"ה.:)
אנחנו קבוצה של כ: 15 צלמות...
מי שמעוניינת להצטרף. אז קדימה.
לא יזיקו לנו עוד כמה צלמות.
במיוחד בני ברקיות.
{למרות שנתקלתי בכמה צלמות שנתקעו ללא סוללה בפארקים שלא בעיר מגוריהם.:eek:}

היי מלכי לקחת אותי אישי!( הכמה זה אני ואני או עוד כמה?)
דוקא אז הסתדרתי בלי ווצאפ וברכי העלתה לקבוצת ווצאפ ולא צמחה מזה ישועה
דוקא דרכך! בלי שומכלום

אני לא מצטרפת כי אין לי מושג מה זה ואפאחד פה עדיין לא הסביר ברור מה זה ומה הולך להשתנות בתפקוד של הפלאפון שלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1692184:
דוקא דרכך! בלי שומכלום

אני לא מצטרפת כי אין לי מושג מה זה ואפאחד פה עדיין לא הסביר ברור מה זה ומה הולך להשתנות בתפקוד של הפלאפון שלי

חמודלע... יעל יש רק אחת.
אך צלמות יש עוד כמה מן הסתם;:)
רוצה אסמכתא??? שמות???

בתפקוד הטלפון הוא לא משנה כלום.
ולכל אחד ניתנת הזכות להחליט ע"ע.

ו... העיקר שנוכל תמיד לעזור אחת לשניה.:)

• הוסף לסימניות
תודה מלכי,
מקווה שהושמעתי טוב;)
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
ובכל זאת מישהו מתנדב להסביר מה זה ואיך זה עובד, בפשטות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1692184:
דוקא דרכך! בלי שומכלום

איזה פלאפון יש לך שאת מפחדת משינוי בתפקודו??;);)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1692230:

אני כבר עייפתי:eek:
האם יש לעוד משהי נסיון עם הקו. {מקו משפחתי וכדו'?}

מי מתנדבת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1692230:

ווטסאפ רגיל מכירה??
אז זה אותו דבר רק בשיחות..מתי שמישהיא משאירה הודעה תקבלי צינתוק אפשר גם להשתיק ואז את מתקשרת חזרה ושומעת את ההודעה

• הוסף לסימניות
וכמה זה עולה כמו שיחה רגילה?

• הוסף לסימניות
לא צלמת. סתם אחת שהתנדבה להסביר.

אופציה א':
את מבשלת/מצלמת/נחה או עושה כל פעולה אחרת במהלך יממתך.
פתאום - הפלאפון שלך מצנתק. (כלומר - צלצול קצר וניתוק).
את ניגשת ורואה שיחה שלא נענתה מ"קו הצלמות" או איך שלא תקראי לזה.
יש לך דקה פנויה ולכן את מחליטה להתקשר חזרה ואז את שומעת שאיזו צלמת מראש העין תקועה במרום נווה בלי בטריה/כרטיס/משאף לאסטמה ומבקשת ממי שבאיזור לבוא לעזור.
את בדיוק שם, או שלא, והגעת ונתת לה ועזרת. או משהי אחרת, לא משנה.
והיה הקו לתועלת.

אופציה ב':
את תקועה בפארק בראש העין בלי בטריה/כרטיס/משאף לאסטמה ומבקשת ממי שבאיזור לבוא לעזור. ואת מחייגת ל"קו הצלמות" וצווחת לעזרה (סתם! אל תתעצבני...) ומצפה לישועה.
ולכולן צינתק הפלפאפון באמצע פעולה ביממתן. ומשהי שמעה ובאה ונתנה ועזרה.
והיה הקו לתועלת.

מקווה שהועלתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שתיקה בתרי;1692253:

אופציה א':
יש לך דקה פנויה ולכן את מחליטה להתקשר חזרה ואז את שומעת שאיזו צלמת מראש העין תקועה במרום נווה בלי בטריה/כרטיס/משאף לאסטמה ומבקשת ממי שבאיזור לבוא לעזור.
והיה הקו לתועלת.

אופציה ב':
את תקועה בפארק בראש העין בלי בטריה/כרטיס/משאף לאסטמה ומבקשת ממי שבאיזור לבוא לעזור. ואת מחייגת ל"קו הצלמות" וצווחת לעזרה (סתם! אל תתעצבני...) ומצפה לישועה.
והיה הקו לתועלת.

מקווה שהועלתי.

היית ועוד איך!

• הוסף לסימניות
חברה- השמיעו את קולכן!!
צריך להתחיל לזהות קולות
יאלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שתיקה בתרי;1692253:

אופציה א':
והיה הקו לתועלת.

אופציה ב':
והיה הקו לתועלת.

מקווה שהועלתי.

תודה על ההסבר.:)

אך משהו חשוב מאוד חסר לי כאן.
ברגע שזה קצת נכס למישהי הצינתוקים. {שאגב לא קורה הרבה מדי}
ישנה אפשרות בלחיצת כפתור להשתיק את הקו ולהתקשר להתעדכן מה קורה כשמתפנה לך דקה. לאו דווקא חייבים להיות ערניים לכל צינתוק. כי אנחנו ב"ה קבוצה גדולה יחסית. כך שמסתבר שתמיד תהיה משהיא עירנית.

ובכן גם אפשר לצאת בכלל מהקבוצה בלחיצת פתור אחרת. אם זה מלחיץ משהי...

• הוסף לסימניות
מלכי זה הולך לפי פרוטקציה ?;)
או סתם לא הגיע אליך המייל אישי;:confused:
אז הנה עכשיו אני אכתוב הטלפון שלי וכבר לא יהיה לך תירוצים:):):)
0527689025 להשתמע לאה!!!!!

• הוסף לסימניות
לא צלמת,
אבל אם את מכניסה את המס' של הווצאפון לרשימת הדחיה
אז לא יפריע לך הצנתוק כי זה רק יופיע כ"שיחה שלא נענתה".

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת אבל..
לנו יש כזה קו - משפחתי והצנתוק ממש לא מפריע!
אצלי זה אפילו לא מגיע לצלצול יש רק רטט ואח"כ כתוב לי על הצג כמה שיחות לא נענו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה קוביצק;1692389:
מלכי זה הולך לפי פרוטקציה ?;)
או סתם לא הגיע אליך המייל אישי;:confused:
אז הנה עכשיו אני אכתוב הטלפון שלי וכבר לא יהיה לך תירוצים:):):)
0527689025 להשתמע לאה!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D

מצרפת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בס"ד

שלום וברכה , אשמח לעזרתכם!
הבן שלי בן 8 וחצי,
התחיל לקבל אטנט 20 מ"ג (שגם זאת לקחתי מאוד קשה! ), לפני כחצי שנה- 5 חודשים בערך.
יש לו קושי בהתארגנות בוקר (וגם ערב! לפני השינה.. הקריטי כרגע זה בוקר..) וזה ממש מלווה בכעסים ועצבים ותסכול אינסופי!
רמת הכעס והתסכול ממש עלו ובכל בוקר זאת התמודדות, וכן.. לא תמיד יש לי זמן וסבלנות
ובפרט ש"אין לו כ" ו"הוא לא רוצה" ו"לא בא לו ולא אכפת לו"..
הוא בן 8 וחצי וכואב לי איך שהדברים מתנהלים..
כואב לי שכל בוקר כעס, תסכול ועצבים..
צעקות ובכיות משום שהוא לא רוצה וכל מבצע שעושים איתו מחזיק ליום יומיים
וגם אז..
מדיי בוקר אני אף עוזרת לו פיזית להתארגן, נעליים, נטילת ידיים, לשטוף פנים.. הכל..עד הרגע שהוא
גם צריך לקחת את האטנט וגם שם זה סיפור (התחלתי לקנות לו בובות יד ובאמצעות הצגה - אנחנו לוקחים יחד .. והוא גם נהנה מזה..)...
עם הכל, רמת התסכול נוראית..
היה בטיפול רגשי בעבר, פחות עזר.. כיום מטופל ברכיבה טיפולית, פעם בשבוע בחוג נגרות.. ב"ה
פעיל..
עם הכל, וכל מה שאנחנו מביאים לילד הזה , זה לא מספיק.
שאלות
1) קראתי באחד הפורומים שמישהי כתבה שהאטנט יכול להקצין כל תחושה, לטוב או לרע.. עצב? אז ממש מרגישה עצובה..
שמחה? אז ממש מרגישה שמחה... האם זה נכון? ואם כן, איך אני כאמא יכולה לסייע עם זה?
2) יש כאלה שמבייאים את הכדור לילד מיד שהוא קם? לכמה זמן זה מחזיק לו בת"ת או לה? מומלץ?
3) לאחרונה, אחד הרבנים פנה אלינו ואמר שקשה לו כבר אחה"צ, מסיים ב4.. מה ניתן לעשות?
כדור XR ממושך, כרגע.. פחות מדבר אלינו..
4) למי יש את טיפ הזהב הזה שיעזור לנו להתמודד יוותר בקלות? ובשמחה.

מלב אוהב של אמא שרוצה לקדם ובאמת ללמוד איך...
תודה רבה!!
בפינה הרחוקה של ארגז החול בגן הלבנט ישב ילד שזוף עם סוודר שחור ארוך מדי. היה לו פרצוף זועף וכל הזמן הוא ניסה לחפור בורות בחול, והיה מחביא שם חלקי מתכת כדי שאף אחד לא יגנוב לו אותם. הוא גם היה מחביא שם את כל הגולות המוזרות שהיה מביא מהבית.
היתה לו קבוצה של פעוטות ששיתפו איתו פעולה. הוא היה נותן להם גולות כדי לזרוק על שאר הילדים. בעיקר על הנדנדה שישב עליה ילדון מסודר עם שיער כסוף, מסורק לצד. הוא כל הזמן נאם בפני חבריו שצריך לזרוק את המפה הזו מהגן. למחוק אותה מהמפה. אחרת אי אפשר לחיות כך בגן.
הילד שעל המגלשה ישב שם עם פנקס קטן, ורשם מי זרק עליו גולות. אף פעם לא קרה שזה שזרק לא התחרט על כך, כי הילד המסודר ידע לגרום לאחרים להצטער על מעשיהם, אבל איכשהו תמיד הם היו ממשיכים להיטפל ולהציק לו.
הוא גם לא שכח את המריבה הגדולה שהיתה לו עם הילד עם הסוודר בעצמו, כשהוא זרק עליו הרבה גולות. אז, הילד עם השיער הכסוף שבר לפעוט עם הסוודר הארוך את כל המגדלים שהוא בנה, וגם הרס לו חלק מהבורות שהחביא בהם גולות. אז, הילד ההוא עבר את הקו האדום. והוא לא יתן לו לעשות את זה שוב.
לפתע התקרב לשם ילד גדול ועגלגל, עם בלורית בלונדינית ועניבה אדומה. הוא היה הילד הכי חזק בגן, ותמיד הביא איתו מטוסי צעצוע ומשחקים נוספים שהיו הכי חזקים, הכי גדולים והכי יפים בגן.
הילד על המגלשה היה חכם; הוא ידע ששווה לו להיות חבר של הילד הבלונדיני, והוא גם צדק. הם סיכמו ביניהם שהפעם הם לא ישתקו לילד עם הסוודר הארוך.
הבלונדיני צעק לעבר ארגז החול: "תקשיב טוב, ילד מעצבן! אם לא תפסיק לזרוק גולות או לשכנע את החברים שלך לעשות את זה, אנחנו כבר נטפל בך! אנחנו נחזיר את הגן הזה לגדולתו!"
הזאטוט עם השיער הכסוף הנהן בראשו. "אנחנו עוד נגיע לניצחון מוחלט בארגז החול שלך!"
הילד עם הסוודר השחור והארוך נעמד. "אני לא מפחד! אתם חושבים שתצליחו לעשות לי משהו? אני הרבה יותר חזק מכם!" אמר, וידה על הילד המסודר חופן של גולות.
כאן המסודר כבר התרגז סופית. הוא החל לשלוח לעבר ארגז החול טיסני ניר, שנחתו על המחילות של הילד השחור. בינתיים, הילד עם העניבה האדומה זרק את הצעצועים שלו על הילד השחור ועל הבורות שחפר, עד שהם קרסו.
הילד השחור, בתגובה, זרק לכל עבר חופנים של חול וגולות, אבל אף אחד כבר לא רצה בקרבתו. גם החברים שלו, פחדו כבר לעזור לו. רק חבר אחד הצטרף אליו, מצפון, אבל מהר מאוד התחרט על זה. הילד עם השיער הכסוף וידא שיתחרט על זה. הוא הסתובב לילדים האחרים: "אתם חושבים שהם מסוגלים להצטרף אליו? כבר לא. הם מכירים אותנו. הם מ פ ח ד י ם".
כשילד קטן שעמד בצד שאל למה הם לא עוזבים אותו בשקט, הילד המסודר הסתובב אליו: "אתה לא מבין? ארגז החול הזה הוא סכנה קיומית לשלום בגן! חייבים להשמיד אותו!". "כן", הצטרף אליו הבלונדיני. "אנחנו נעשה את הגן נהדר שוב! מנהרות הגולות האלו הן בסך הכול נמר של נייר".
בסוף אותו יום, ארגז החול היה נראה אחרת לגמרי. הבורות נהרסו, הגולות התפזרו, והילד עם הסוודר השחור והארוך ישב בצד, לא זז מרוב כאב שחטף מטיסני הנייר של הילד המסודר ומהצעצועים החזקים של הבלונדיני.
הילד הבלונדיני החזק עם העניבה האדומה, לעומתו, רק עמד וסיפר לכולם איך הוא הוריד את הילד עם הסוודר. אה, הוא גם זעם על כך שאחד הילדים במגלשה לא היה מוכן לתת חנינה לכסוף. הילד ההוא טען שהכסוף ביקש מהבלונדיני לומר את זה, אבל מכאן זה כבר גלש למריבות הרבה יותר תינוקיות.
מעולם לא העלתי בפרוג אשכול ואולי אפילו הודעה על נושאים כאלה אבל הנושא הזה די מעניין אותי ואני ממש מקווה שאני לא נוגד את החוקים של האתר באם כן אני מתנצל מראש על הטירחה במחיקה של האשכול...
בחודשים האחרונים מעניין אותי לראות מהלכי חשיבה "ואני ממש מנסה לכתוב על זה כעל תהליך שאני מסתכל עליו מבחוץ ולא שייך לו" ראיתי כמה אשכולות על נושאים קשורים והיו בו הבלחות של התהליך הזה

והנושא הוא אייך לא "נושא הגיוס" עד היום היה חלוקה לשתי קבוצות שאחת קידשה כל אחד שנעצר גם אם הוא היה עבריין (לא באמת) שבמקרה לא התייצב והשניה זילזלה בכל אחד שנעצר גם אם הוא היה אברך ששקוע בלימוד 24/7 (והיו גם הרבה כאלה באמצע אז אני לא בא להכליל)
ועכשיו זה קצת קונפליקט פנימי כי הנתונים השתנו והמצב הוא שיש סיכוי טוב שיעצרו גם בחורים ארדקור מישיבות ארדקור שיתפסו אותם באיזה חציית כביש שלא במעבר חציה או של אברכים יקרים שיש להם רישיון (לענ"ד מי שחושב שזה לא יקרה טומן את ראשו בחול כי כיום לאף אחד כבר אין אינטרס למנוע בלאגן ונראה שלהפך כל "הפקידים" מנסים רק ללבות את האש) ועל כן שאלתי היא מה עכשיו הציבור חושב על חוק הגיוס כאילו עד היום להיות עריק היתה מילת גנאי ומעכשיו..?

עוד נקודה מעניינת זה הקו של הפלג שמזעיק אברכים/ בחורים נראה שזה עוזר (במידה כזאת או אחרת) למנוע מעצרים מה דעתכם עליו מצד אחד זה של הפלג ואין שום רב (ארדקור) שעומד מאחורי זה ויש מצב שיש הרבה אנשים שעד לפני שנתיים אם הם היו רואים את החברה האלה מגיעים למנוע מעצר הם היו מבליחים כזה... חילול השם.. מה עכשיו? זה כבר לא חילול השם? אם חס וחלילה יבואו לעצור אחד מהאחים /הבעל/ שכן.. אתם תתקשרו אליהם שיבואו?

ואחרון שזה ממש הכי מעניין אותי הפלג גדלו על זה שנמות ולא נתגייס וגזירת הגיוס גזירת שמד ונלך בגאווה לכלא וכו וכו (יש לי אחיין כזה בן 18 והוא מפריח סיסמאות מכאן ועד ל.. ואני בטוח שאם הוא יעצר הוא יהיה מבסוט ממש) מה ההורים כיום שחלקם היו אברכים צעירים מתי שכל הסיפור הזה התחיל אומרים לילדים שלהם יש כאן פרדוקס שהמסרים קצת סותרים ואני מדבר על אלה שראו בפלג קבוצה פחות מיינסטרים (ועדיין חושבים ככה) הם גם יחדירו בבנים שלהם תשב בכלא ולא תתגייס...? תלך בגאווה אתה מחזיק את העולם...?

למעשה יש כאן איזה שינוי בכיוון החשיבה ומרוב ההתבצרות והחידוד של העמדה הציבורית משתי הצדדים כרגע נראה שיש כאן שוקת שבורה (ביננו אני מאמין שאם לא היה מחלוקת של יותר מ 10 שנים סביב הנושא הזה היה היום הפגנות ומהלכים הרבה יותר קיצוניים ממה שיש כרגע)

מה אתם חושבים על זה
ובבקשה בבקשה אני לא נכנס כאן לויכוח של מי צודק ומי צדק בעבר כי זה לא רלוונטי ולא מעניין מה שכן מעניין זה שינוי פרספקטיבה והשינוי בתודעה

נקודה אחרונה (גם ככה זה ארוך אז סליחה ממעלתכם) חבר זרק לי באיזה שיחה "הם יפגיעו בלומדי התורה אז המדינה תלך לעזזל כי כל מה שהחזיק אותם עד היום היה זכות לימוד התורה" (נראה לי זה ציטוט של אחד מגדולי הדור מהדורות הקודמים) וזה קצת הציק לי הרי מי ידפק מזה? אנחנו וגם האחים האחרים שלנו שאינן שומרי תורה ומצוות וגם אלו ששונאים אותנו אבל שלא באשמתם... מה דעתכם אכפת לכם מזה שאין להם עכשיו את כוח השמירה הזאת?

נ.ב. זה נושא כ"כ נפיץ שחשבתי אולי לתת לGPT לשכתב את זה כדי שאף אחד לא יחשוב כאילו פגעו באיזה שהוא צד ירדתי מזה כי אף אחד לא היה קורא את זה אז בבקשה גם מכם תכתבו כאילו אתם מסתכלים על זה מהצד ולא חלק מזה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה