מה המייל שלך?משהי יכולה לשלוח לי במייל את הקובץ? אין לי אפשרות להוריד קבצים מהאתר..
3 כפות אבקת מרק םטריותממתכוני שבועות
לרוטב פטריות לניוקי זה 3 כפות שמנת לבישול או 150 מ"ל???
בטח אמור לתפוח.@hbecker
הני הכנתי לפני יותר משעה את הבצק של שבלולי גבינה ושוקולד מהחוברת
וזה לא תופח לי.... זה בצק שאמור לתפוח? נשמע לי מוזר בצק עם חלב קר שיתפח... תעדכני אותי.. דחוף![]()
עשיתי הכל הוא לא זזבטח אמור לתפוח.
תופח מעולה.
שימי במקום חמים ומעל לניילון שמכסה את הקערה שימי 3 גפרורים שרופים. תלחצי את החלק השרוף לשקית שיגע בבצק כשהשקית חוצצת ביניהם
מוזר מאודעשיתי הכל הוא לא זז
זה נראה בצק פריך....
יש מה לעשות עם זה??
לא שכחתי כלום עברתי על המרכיבים מאה פעמיםמוזר מאוד
משהו לא טוב בצק שם
הכנתי אותם כמה פעמים
ונשים אחרות הכינו כאן
ממש מסקרן מה לא הלך לך שם טוב
אולי שכחת שמרים?
מאוכזבת בשבילךלא שכחתי כלום עברתי על המרכיבים מאה פעמים
אבל זה נראה לי מוזר שבצק קר יתפח משום מה, לא נורא ננסה לעשות ככה אם לא יצא טוב נכין בצק חדש בל"נ
תודה רבה על המענה המהיר
יש מה לעשות איתו או לפח?מאוכזבת בשבילך
אבל זה לא ענין של הבצק הקר
בצק קר יתפח תמיד
יותר לאט
בקיץ הוא מתחמם מהר.
אם בצק קר לא תופח אז איך בצק תופח במקרר?
תופח ועוד.
את יכולה למלא אותו במשהויש מה לעשות איתו או לפח?
אפשר לוותראני צריכה לשים לטריקולד ג'לטין, (אני מכינה עם שמנת מתוקה) גם אם אני עושה בכוסות אישיות ? (ז"א, אני לא צריכה עמידות..)
ותודה גם על כל המתכונים שלך, אני מנסה ונהנית!!!
יש לי בביתאפשר לוותר
אם זה בכוסיות ואת לא צריכה אותו יציב כי הוא תחום בתוך הכוס אז אני לא חושבת שהוא נצרךיש לי בבית
השאלה אם יש ענין כלשהוא....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים