דרוש מידע חברות למשלוח דואר

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מבעלי נסיון חברות דואר מומלצות לשלוח לכ 500 נמענים האם כדאי דואר ישראל או אחת מכל החברות האחרות. תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
בעבר הועלה כאן רשימה אבל זה משהו ישן ולא עדכני אשמח מאד לשמוע מבעלי נסיון עדכני. תודה ענקית

• הוסף לסימניות
מנסיון - דואר ישראל.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
דואר ישראל מתקתק בזמנים ?
הם מקפידים לשים בתוך התיבה הנכונה?
הכוונה לדואר ישראל סתם או דווקא ל 24 וכדומה?

• הוסף לסימניות
בבקשה אין מי שיכול לסייע כאן ?? זה ממש דחוף לי ואני פשוט אובד עצות אין לי מושג עם איזה חברה לעבוד.

• הוסף לסימניות
אחרי ניסיון עם אחרים שהוזכרו פה לעיל, נסינו לאחרונה את "הפוסט החרדי", ובזהירות - כי עדיין אין לנו משוב מדוייק, אבל איך שזה נראה - זו היתה בחירה מוצלחת.
(מחירים זולים יותר מישירות, ומעט יותר יקר מהיימישע פוסט. אפשר לנסות - יכול להיות שבכמות גדולה תוכל לקבל מחירים יותר טובים)

• הוסף לסימניות
חברת געשיקט
עבודה מיוחדת, דיוק ועמידה בזמנים, 0533112050

• הוסף לסימניות
בבקשה מי שיכול לעזור עם מידע יותר מדוייק זה ממש חסד עצום !!! אני תקוע וחייב כבר לשלוח. תודה ענקית.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אחרי ניסיון עם אחרים שהוזכרו פה לעיל, נסינו לאחרונה את "הפוסט החרדי", ובזהירות - כי עדיין אין לנו משוב מדוייק, אבל איך שזה נראה - זו היתה בחירה מוצלחת.
(מחירים זולים יותר מישירות, ומעט יותר יקר מהיימישע פוסט. אפשר לנסות - יכול להיות שבכמות גדולה תוכל לקבל מחירים יותר טובים)
מה המחירים בערך של החברות האלו ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה