חברות, מה אתן עושות עם זה????

• הוסף לסימניות
אז ככה, הציציות של בעלי...
(אני מקבלת אותן לכביסה כשהן יחסית ממש נקיות, אבל אני, בכביסה, כבר קלקלתי כמה)
איך, למען ה', מכבסים אותן שיצאו נקיות ולבנות ולא יתחוררו?
חומר חזק אמנם מנקה אבל עלול לחורר. חומר לא חזק, לא מנקה, גם כתמים קטנים ועדינים..
מכבסות ביד?, במכונה?
הבו עיצה!

• הוסף לסימניות
מכבסת ביד, אני משרה אותן בדלי עם מים חמימים ואבקת כביסה + קליה לכביסה לבנה. יוצא לבן כשלג.

• הוסף לסימניות
אני מתעצלת לכבס ביד, אני מכניסה למכונה על תוכנית צמר (COLD) בלי סחיטה + אריאל + רן להלבנה ותולה לייבוש רק בשעות שאין שמש.

• הוסף לסימניות
אני שמרה בדלי עם אבקת כביסה למשך יממה, ואחר כך שוטפת ביד ויוצא לבן כמו חדש. רק זהירות מאבקות הכביסה שיש בהן כדוריות כחולות כאלה, זה צובע את הציציות

• הוסף לסימניות
מה באמת עושים עם החלקיקים הכחולים והאדומים שבאבקת אריאל?
משום מה אצלי הם לא נמסים ומשאירים עקבות על החולצות הלבנות ובכל מקום.
יש פתרון?

• הוסף לסימניות
אולי להמיס במים חמים קודם?
לא מצאתי פתרון, אז החלפתי אבקת כביסה [וגיליתי שגם בה יש כדוריות כחולות שצובעות לבעלי את החולצות]

• הוסף לסימניות
אז כך הכדוריות הכחולות וכד זה אבקת כביסה עם ביו שזה טוב רק לכביסה בהירה והרתחה לכביסה הכהה אני קונה אבקת כביסה ללא ביו וכך זה שומר על הבגדים שלא ידהו וישמרו על הצבע שלהם

• הוסף לסימניות
לכביסה כהה הפסקתי להשתמש באבקות ועברתי לג'ל בגלל שכמעט תמיד נשארו שאריות אבקה לבנה על הבגדים השחורים.
כנראה נשארים גם על הבהירים, אך שם לא רואים.

• הוסף לסימניות
כביסה ביד במים פושרים עם מלבין ציציות (בכל חנות טמבור וכד'... ומאמינה שבחנויות נוספות).

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם אני מתעצלת לכבס ביד.
אצלי הבעיה היתה בחוטים. (בעלי לא לובש ציצית צמר)
תמיד אחרי כביסה היו נפתחים...
אני קושרת את כל החוטים בשקית אוכל כל שתי כנפות בשקית..
מכבסת במכונה רגילה יחד עם כל הכביסה הלבנה
ותולה לייבוש ללא השקיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;508449:
גם אני מתעצלת לכבס ביד.
ותולה לייבוש ללא השקיות.
יש לקנות ציציות למבוגרים עם חוטים עבים כמו של טלית, פחות מסתבך ונקרע.

• הוסף לסימניות
אני ג"כ משרה עם חומר לכביסה ביד +קצת אוקסיג'ן (ממש מעט)
ואת החוטים- בחוץ.
אח"כ שיפשוף קל ולחבל. יוצא מצוין.

• הוסף לסימניות
אני ג"כ משרה עם חומר לכביסה ביד +קצת אוקסיג'ן (ממש מעט)
ואת החוטים- בחוץ.
אח"כ שיפשוף קל ולחבל. יוצא מצוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;508441:
כביסה ביד במים פושרים עם מלבין ציציות (בכל חנות טמבור וכד'... ומאמינה שבחנויות נוספות).

בהצלחה!

ציציות צמר...;)

מה שעושה את החורים זה חומר כביסה חריף שנוגע ממושכות בנקודה אחת בבגד,
ע"כ יש להמיס קודם את האבקה במים חמים לערבב במים קרים ורק אז להוסיף את הציציות, וגם במהלך השריה כל שעה לערבב את הציציות עם המים.

• הוסף לסימניות
ציצית צמר:
אני מקפלת את הציצית לגליל בצורה שהפתילים ישרים ומסודרים בפנים ומכניסה בתוך גרב כותנה לבנה,
מכבסת בכביסה עדינה ואח"כ משרה בחומר להלבנת ציציות- "זיץ"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;508478:
ציצית צמר:
אני מקפלת את הציצית לגליל בצורה שהפתילים ישרים ומסודרים בפנים ומכניסה בתוך גרב כותנה לבנה,

קניתי:)!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;508449:
גם אני מתעצלת לכבס ביד.
ותולה לייבוש ללא השקיות.

אז הציציות לא מתכבסות. ומה אפשר לעשות שגם הציציות ילבינו, רק ביד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;508478:
ציצית צמר:

גם אני מקפלת ככה את הציצית והחוטים אבל מכניסה לתוך גרב רגל - חומה שהתגרשה/התאלמנה מבן זוגה. ;) ומכבסת במכונה עדינה ותולה בתוך הבית. [כמו שאר הכביסה]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה