• הוסף לסימניות

גרפיקאים הם לא סדרנים בסופר!
חייבים לעצור את האבסורד המזלזל הזה...
כאן ועכשיו!!!

• הוסף לסימניות
צודק.
מציע לכולם לעשות "דווח על תוכן שלילי" על המודעה הזו ולפרט למה לדעתכם זה תוכן שלילי.

אגב, "סדרן בסופר" שמקבל שכר מינימום (34.5 לשעה) מרוויח משמעותית יותר
מאשר גרפיקאי שיעבוד מהבית ב-40₪ לשעה תמורת קבלות.
כי הוא מקבל ימי חופשה, ימי מחלה, הפרשות לביטוח לאומי ולפנסיה, הוא לא צריך לרכוש כלי עבודה (לעומת גרפיקאי שצריך לשלם על תוכנות, פונטים, מחשב, מאגרי תמונות) וכו' וכו'

אל תתפתו בשום פנים ואופן לעבודה כמו במודעה הזו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לדעתי, אין מה לחשוש. לא מכיר בן אדם שעונה על הגדרות הסף של העבודה ההיא, שיסכים לקחת 40 ש"ח לשעה.
הוא עוד לא נולד!!
תירגעו!!

• הוסף לסימניות
לא יודע מה מדובר שם כי זה נמחק אבל אני אישית משלם לעובדים שלי 90 ש"ח לשעת עבודה בתור התחלה, לא כולל בונוסים וכו'.
ודרך אגב אפשר לפנות אלי בפרטי כי אני צריך עוד עובדים בעיקר מעצבי גלופות כרגע (לגלפות וכריכות אני משלם לא לפי שעה, וכמובן הרבה יותר)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הנה עוד מודעה
כריכות ב50 ש"ח

• הוסף לסימניות
אתם רואים, צריך לדווח למנהלים והם מוחקים את ההודעה...
אולי כך נפחית ביקור של חובבנים בפורום המקצועי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה