כללי חברים וידידים, מה דעתכם על כריכה שעשיתי?

• הוסף לסימניות
מיוחד מאד מאד מאד מאד!!!
ממש מושקע ולא שגרתי!

אשמח ללמוד ולהחכים:
א. בשכבה של הזהב יש איזו טקסטורה מוזהבת או איזו רשת גם בתוך האותיות של שם הספר? נכון? איך זה יוצא בפועל?
ב. כל מה שבשחור בembossed היה יותר "בולט" הבנתי נכון? אם כך האם זה אכן מעשי לעשות את האותיות (שם שם הספר) כך שיש מסגרת בולטת ופנים בולט, והזהב אמור להיות בדיוק ברווח שבין ההבלטות? האם אפשר לסמוך על רמת דיוק כזו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1507984:
א. בשכבה של הזהב יש איזו טקסטורה מוזהבת או איזו רשת גם בתוך האותיות של שם הספר? נכון? איך זה יוצא בפועל?
ב. כל מה שבשחור בembossed היה יותר "בולט" הבנתי נכון? אם כך האם זה אכן מעשי לעשות את האותיות (שם שם הספר) כך שיש מסגרת בולטת ופנים בולט, והזהב אמור להיות בדיוק ברווח שבין ההבלטות? האם אפשר לסמוך על רמת דיוק כזו?
ניסיתי לעשות כמה תמונות של הספר לאחר הדפסה
סליחה התמונות אינן ברורות מאוד
צפה בקובץ המצורף 224371

צפה בקובץ המצורף 224372

צפה בקובץ המצורף 224373

צפה בקובץ המצורף 224374

צפה בקובץ המצורף 224375

קבצים מצורפים

• IMG_1380.JPG
    KB 34.9 · צפיות: 25
  • IMG_1381.JPG
    KB 36.7 · צפיות: 26
  • IMG_1382.JPG
    KB 27.9 · צפיות: 23
  • IMG_1383.JPG
    KB 28.8 · צפיות: 21
  • IMG_1384.JPG
    KB 127.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יפה ומושקע!
בקטנה:
כדאי לצמצם ובכך להרחיק עוד במעט את המסגרת של האותיות משולי השילדה.

• הוסף לסימניות
הקישורים של התמונות שגויים... :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;1508305:
יפה ומושקע!
בקטנה:
כדאי לצמצם ובכך להרחיק עוד במעט את המסגרת של האותיות משולי השילדה.
נכון, תודה

• הוסף לסימניות
וואוו
מיוחד , מושקע,
אליפות!!

גם התוצאה בהתאם!

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
חבל שראיתי את האשכול רק עכשיו,
אני לא הייתי נותן לזה לעבור,
האותיות זהב צריכות להיות מלאות עם טכבטורה עליהם.
הגרפיקה יפה ומושקעת
צר לי שזה לא נבדק בעין מקצועית טרם ההכנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוישי מאדיגרף;1509628:
בוקר טוב,
האותיות זהב צריכות להיות מלאות עם טכבטורה עליהם..
מה הכוונה טקסטורה מלאה? אי אפשר לעשות רק "קשקוש לקישוט"? או שפה הבעיה שגם בקובץ הצבעוני לא היו אותיות כלל וזה נשען רק על הזהב?

• הוסף לסימניות
מוישי מתכוון למלא את האותיות זהב ולאדיגרף האלופים יש שיטה לטקסטורה על זהב מלא. מצרפת דוגמא לספר שעיצבתי לעדה הבוכרית.

קבצים מצורפים

• unnamed (3).jpg
    KB 49.6 · צפיות: 25
  • אברכך בחיי_עמוד_07.png
    KB 501.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעות;1509678:
מוישי מתכוון למלא את האותיות זהב ולאדיגרף האלופים יש שיטה לטקסטורה על זהב מלא. מצרפת דוגמא לספר שעיצבתי לעדה הבוכרית.
באיזה גלופה הטקסטורה על הבלינד או על הזהב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוישי מאדיגרף;1509628:
בוקר טוב,
האותיות זהב צריכות להיות מלאות עם טכבטורה עליהם.
הגרפיקה יפה ומושקעת
צר לי שזה לא נבדק בעין מקצועית טרם ההכנה.
זהו הגלופת זהב, למה זה לא יצא כזה או לכה"פ אות מלאה בזהב? באיזה גלופה צריכים לעשות הטקסטורה? בהבלינד? אם כן, אני צריך לעשות multi level dey?
אדרבה אני רוצה ללמוד
(הכריכה והדפסה נעשו במהירות בלתי אפשרי להשיג ... שלושה ימים מתחילת הגרפיקה עד הספר הגיע מארץ לארה"ב ...)

קבצים מצורפים

• Capture.PNG
    KB 118.4 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעות;1509678:
אפשר לראות הגלופות?
תודה

• הוסף לסימניות
הגלופה שאני בניתי היא זהב מלא. אדיגרף עשו על גלופת הזהב עבודת יד

• הוסף לסימניות
גרפיקה, כעת זה בבחינת חלב שנשפך,
אם תרצה להשתמש שוה בטכניקה הזו,
אתה מוזמן להיות איתי בקשר.

• הוסף לסימניות
זה לא בגלופת הבלינד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוישי מאדיגרף;1511997:
גרפיקה, כעת זה בבחינת חלב שנשפך,
אם תרצה להשתמש שוה בטכניקה הזו,
אתה מוזמן להיות איתי בקשר.
האם יש מקום שאני יכול לקחת האימון על כל הדברים האלה, לדעת מה אפשר לעשות ומה לא יכולים לעשות בגלופות על כריכה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה