כללי חברים- חו"ד לבלנק

• הוסף לסימניות
חברים יקרים דעתכם על הבלנק

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 285.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לדעתי השמאלי מכובד יותר ויוקרתי יותר
הימני יותר מידי כבר קיטש זה לא חסר פה
בהצלחה יפה מאד ומיוחד

• הוסף לסימניות
השמאלי.. כנ"ל מאד מאד יפה ויוקרתי!!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה, אבל צריך לזכור מה הייעוד של העיצוב.
מדובר בבלאנק (נייר מכתבים). הדפסת 1000 דפי A4 בצבע אחד עולה בסביבות ה-200 ש"ח
הדפסה בצבע מלא, עולה בערך פי 5
אז אולי כדאי לנסות לעצב את זה בצבע אחד.
אם זה באמת קשה, אפשר לרדת לשני צבעים.

דבר שני, בנייר מכתבים צריך לזכור שהעיקר הוא תוכן המכתב ולא העיצוב המהמם.
לכן עדיף לשמור על סולידיות ולא לגרום למצב שהתוכן נראה כטפל ליד העיצוב.
יש לי חשש שזה עלול לקרות במקרה דנן.

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
לגבי ההדפסה הציבעונית את צודקת
הלקוח פשוט משגע אותי כמה דוגמאות שעשיתי לא אם כל גווני הצבעים
עד שהוא הסכים לאשר משהו גם זה אני לא בטוחה שמבחינתו זה סופי

הלקוח ביקש הרבה צבע (כנראה הוא לא מבין בהדפסה)
בכל אופן אני עושה נטו גרפיקה ללא דפוס.

• הוסף לסימניות
ראשית, אני צודק, לא צודקת.

שנית, לקוחות משגעים תמיד, זה התפקיד שלהם..;)

לגבי הנושא של הדפוס. אמנם את רק הגרפיקאית אבל את צריכה להתחשב במגבלות המדיה ולהסביר ללקוח את ההשלכות הכספיות שיש לעבודה בצבע מלא.

ממש כשם שאת עובדת בCMYK ולא בRGB (אני מקווה)

בכל אופן שיהיה בהצלחה

• הוסף לסימניות
הלקוח ביקש הרבה צבע (כנראה הוא לא מבין בהדפסה)
בכל אופן אני עושה נטו גרפיקה ללא דפוס.[/quote]

אך אם את אחראית, ונראה שאכן כן, מחובתך לעדכן אותו בענין מחיר ההדפסה, מנסיון אנשים רוצים הכל, אך כשמעדכנים אותם בכל הפרטים מסביב, הם מתחילים להיות יותר מציאותיים ומחוברים לתקציב שלהם.

כמו כן, שעיה אמר שהעיצוב מידי מושך בשביל בלנק, ואני מסכימה עמו.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה