כללי חברים יקרים. תחרות עיצוב לתועלת האתר!

אוי איך לא שמתי ליבי לזאת?

לנוחותכם הנה קובץ PDF אחד המכיל את כל 147 הלוגואים.
תהנו:

קבצים מצורפים

• 83769.zip
    2.8 MB · צפיות: 25
איך נוכל לראות כמות גדולה בבת אחת על המסך?
אולי יש אפשרות בpdf?

......

קבצים מצורפים

• 125.jpg
    KB 141.4 · צפיות: 27
  • 126.jpg
    KB 138.4 · צפיות: 22
היכונו ליום שני הקרוב.

הודעה על צורת וזמני הבחירות בהמשך.

מישהו יכול לעלות לכאן או לכתוב מדריך "איך מתחילים לבחור" לוגואים
כ"כ המון סוגים כולם ב"ה יפים מאד, מטיפה מתחילים??????????

מאוד פשוט, לוקחים הקובץ pdf ש'נקי כפים' הכין' עוברים אותו במהירות, ומוחקים כל מה שנראה בטוח שלא, [מהנסיון שלי, לא נשאר לי בקובץ יותר מ12 דוגמאות] ואח"כ עוברים שוב על הרשימה, ואז כבר קל להחליט [האמת הוא שמה12 שנשארו לי בקובץ, כן לקח לי זמן עד שמחקתי עוד 2, ז"א אז מתחיל קטע הקשה, אבל ההתחלה פשוט וקל].
בסוף הגעתי עד שבע, ומשם לא הצלחתי לרדת לחמש,
נחכה עוד יומיים, ובשעה טובה נסגור הקובץ.

נקי כפים - תשלח בסוף שוב קובץ מעודכן עם כ-ל הדוגמאות בפנים

לא רע! נתחיל לעבוד...

אני מציע לתת אפשרות לבחור בלוגו הישן
הוא מאוד יפה
יהודה

נכתב ע"י yhk;59532:
אני מציע לתת אפשרות לבחור בלוגו הישן
הוא מאוד יפה
יהודה

1) היית יכול להכניסו בזמן, אולי היית נבחר...:)
2) כל לאגא נעשה יותר יפה אחר זמן כשמכירים אותו יפה מדי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה