פעם אחת אתה תחכה קצת יותר, פעם הבאה תקבל שירות קצת יותרנכתב ע"י esw;1052547:לא הבנתי מה הרווח,
לחכות שעתיים לאוטובוס עד שיבוא אוטובוס ריק??
נכתב ע"י ROT;1052552:פעם אחת אתה תחכה קצת יותר, פעם הבאה תקבל שירות קצת יותר
נכתב ע"י yosher2005;1052565:אני רוצה לומר מילה אחת לגבי הנסיעה בעמידה-
הייתי בחוה"מ פסח האחרון בכותל
היו שם מלאי גדול של אוטובוסים ומלאי גדול של פקחים
הפקחים התחננו לאנשים שלא לעלות לאוטובוס אלא לחכות 3 דק' עד שהאוטובוס הבא יגיע
אבל יש משהו עקשן בציבור שלנו
הוא חושב שהמתנה של 3 דק' היא הרבה מידי בשבילו ומעדיף להתמסכן ולנסוע בעמידה ולפוצץ את האוטובוסים
בעיני ראיתי איך הפקח שחרר את הנהג לדרכו כאשר היו בסה"כ 5-10 נוסעים בעמידה ואפי' פחות
אז לא שאני באה לסנגר על אגד - הם באמת במקרים רבים (ברוב המקרים, בסדר) לא נותנים שירות הוגן
אבל גם לנו יש מה ללמוד - ואיך להשתפר כדי שבאת נוכל לקבל שירות טוב.
נכתב ע"י סטאר;1052589:והאמת היינו צריכים גם לארגן מערכת עם מספר טלפון שכל מי שיוצא ברכב פרטי ומעוניין לצרף נוסעים בתשלום מתקשר שהוא יוצא ומאיפה הוא יוצא, וכל מי שרוצה לצאת ומחכה לתחבורה ציבורית יכול להתקשר לברר אם מישהו עם רכב יוצא דרכו ולשלם לנהג כמו שהיה משלם באוטובוס נראה לי שהרבה נהגים יסכימו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים