חברים, כולנו יחד, בשבוע הבא אין באגד נוסעים בעמידה!! נא להפיץ לכוווולם!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
קמפיין היהדות החרדית:
"כל נסיעה חוויה"

כל נוסע יושב!!! לא עולים לאוטובוס מלא!!!

הרי לא נוכל להימנע מנסיעה באגד,
אבל נוכל ליהנות מנסיעה נעימה, בטוחה ורוגעת.
ובעיקר לקבל תמורה לכספינו המלא

כך נאלץ את אגד לכבד; כולנו יכולים!!!

רק נתאזר בסבלנות! בסוף זה יגיע!!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הרווח,
לחכות שעתיים לאוטובוס עד שיבוא אוטובוס ריק??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esw;1052547:
לא הבנתי מה הרווח,
לחכות שעתיים לאוטובוס עד שיבוא אוטובוס ריק??
פעם אחת אתה תחכה קצת יותר, פעם הבאה תקבל שירות קצת יותר

• הוסף לסימניות
הרווח יבוא בגדול!
נמתין קצת אולי נחפש חלופות, אבל אם נתאגד אפילו רק שבוע,
השנה בחוה"מ בקו 1 כל נוסע ישב.
ככל שזה נשמע הזוי כך זה משפיל,
אבל זה מציאותי, זה תלוי רק בנו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;1052552:
פעם אחת אתה תחכה קצת יותר, פעם הבאה תקבל שירות קצת יותר

נראה אתכם ממהרים לעבודה ומחכים שיבוא אוטובוס ריק, אם בכלל יבוא...
זה מה שנקרא לאיים על אגד...

• הוסף לסימניות
אני רוצה לומר מילה אחת לגבי הנסיעה בעמידה-

הייתי בחוה"מ פסח האחרון בכותל
היו שם מלאי גדול של אוטובוסים ומלאי גדול של פקחים
הפקחים התחננו לאנשים שלא לעלות לאוטובוס אלא לחכות 3 דק' עד שהאוטובוס הבא יגיע
אבל יש משהו עקשן בציבור שלנו
הוא חושב שהמתנה של 3 דק' היא הרבה מידי בשבילו ומעדיף להתמסכן ולנסוע בעמידה ולפוצץ את האוטובוסים
בעיני ראיתי איך הפקח שחרר את הנהג לדרכו כאשר היו בסה"כ 5-10 נוסעים בעמידה ואפי' פחות

אז לא שאני באה לסנגר על אגד - הם באמת במקרים רבים (ברוב המקרים, בסדר) לא נותנים שירות הוגן
אבל גם לנו יש מה ללמוד - ואיך להשתפר כדי שבאת נוכל לקבל שירות טוב.

• הוסף לסימניות
היום גם אנשים לא רוצים לעמוד בנסיעה
הבעיה היא שאנשים אין להם זמן וכשיש אוטובוס למשל פעם בשעה ואם הוא לא יעלה בגלל שהוא לא רוצה לעמוד הוא יצטרך לוותר על שעה לחכות לאוטובוס הבא, ולכן אנשים מוותרים על החוייה של נסיעה בישיבה.

על פי חוק אגד יכולים להעלות בפרט בשעות העומס איזה 10 אנשים בעמידה, וזה לא סותר את זה שחברות התחבורה מקבלות מהמדינה מאות מליוני שקלים בשנה לתגבר את האוטובוסים שלא יהיה עומס, אגד נהנית משתי העולמות, גם מקבלת כסף כפי העומס לתגבר את האוטובוסים וגם דוחסת את האנשים שלא יצטרכו לבזבז את הכסף לתגבור אוטבוסים,
מה שכן צריך למצוא את הדרך לשכנע את הציבור להתעקש בכל מחיר לא לעלות כשאין מקומות ישיבה ולתת לאגד 2 אלטנטיבות או לגבות חצי מחיר על עמידה, או להביא מספיק אוטובוסים שלא יהיה מצב שאנשים נדחקים בעמידה,

והאמת היינו צריכים גם לארגן מערכת עם מספר טלפון שכל מי שיוצא ברכב פרטי ומעוניין לצרף נוסעים בתשלום מתקשר שהוא יוצא ומאיפה הוא יוצא, וכל מי שרוצה לצאת ומחכה לתחבורה ציבורית יכול להתקשר לברר אם מישהו עם רכב יוצא דרכו ולשלם לנהג כמו שהיה משלם באוטובוס נראה לי שהרבה נהגים יסכימו, ואם זה יוריד מאות או אלפי נוסעים מדי יום מאגד זה גם יהיה דפיקה לאגד, וצריך לעשות את זה בקמפיין הסברה שזה נועד לדפוק את אגד כדי שהם ייכנעו למאבק ויתחילו לתת שירות כמו שצריך וישנו את כללי המשחק מהתחלה,
יש מלא דברים שאנחנו כציבור מאוחד יכולים להלחם באגד הבעיה היא שאנחנו נותנים להם לעשות איתנו מה שבא להם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;1052565:
אני רוצה לומר מילה אחת לגבי הנסיעה בעמידה-

הייתי בחוה"מ פסח האחרון בכותל
היו שם מלאי גדול של אוטובוסים ומלאי גדול של פקחים
הפקחים התחננו לאנשים שלא לעלות לאוטובוס אלא לחכות 3 דק' עד שהאוטובוס הבא יגיע
אבל יש משהו עקשן בציבור שלנו
הוא חושב שהמתנה של 3 דק' היא הרבה מידי בשבילו ומעדיף להתמסכן ולנסוע בעמידה ולפוצץ את האוטובוסים
בעיני ראיתי איך הפקח שחרר את הנהג לדרכו כאשר היו בסה"כ 5-10 נוסעים בעמידה ואפי' פחות

אז לא שאני באה לסנגר על אגד - הם באמת במקרים רבים (ברוב המקרים, בסדר) לא נותנים שירות הוגן
אבל גם לנו יש מה ללמוד - ואיך להשתפר כדי שבאת נוכל לקבל שירות טוב.

מבטיח אני לך, שאם אגד תשקיע שנה שבאמת יהיו אוטובוסים בריוח, התופעה הזט של דחיקה באוטובוסים, או תופעה מבישה של "התנפלות" על האוטובוס - תיפסק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאר;1052589:
והאמת היינו צריכים גם לארגן מערכת עם מספר טלפון שכל מי שיוצא ברכב פרטי ומעוניין לצרף נוסעים בתשלום מתקשר שהוא יוצא ומאיפה הוא יוצא, וכל מי שרוצה לצאת ומחכה לתחבורה ציבורית יכול להתקשר לברר אם מישהו עם רכב יוצא דרכו ולשלם לנהג כמו שהיה משלם באוטובוס נראה לי שהרבה נהגים יסכימו

חס וחלילה מלעשות זאת! איש מהנוסעים ברכב כזה אינו מכוסה על ידי הביטוח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה