חברים, להתפלל לעצירתה של האש בכרמל! מי מצטרף?

• הוסף לסימניות
שמעתי סגולה לעצירת פגעים מרבנו החיד"א זצוק"ל (הוא עשה זאת לעצור שיטפון שאיים להטביע באיטליה, והשטפון אכן נעצר)
לומר 91 פעמים (כנגד שמותיו של הקב"ה) את מזמור צ"א בתהילים (יושב בסתר) ביחד עם הפסוק האחרון של פרק צ' (ויהי נועם וכו')
מי מוכן להצטרף עכשיו להשלמת 91 פעמים?
אני מתחילה עכשיו 10 פעמים, וכל המצטרף שיודיע כאן.
תזכו למצוות ושנשמע בשורות טובות
ועוד 10 פעמים

• הוסף לסימניות
אנחנו נאמר עכשיו 20 פעם בע"ה.

• הוסף לסימניות
אני יכול לומר עוד 10, בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
יש כבר 70,
מוסיפה עוד 5
אז יש 75 לעת עתה.
שיהיה בשורות טובות ותזכו למצוות

• הוסף לסימניות
אני קראתי על סגולה זו בספרו של מרן החיד"א "מעגל טוב" במקרה של שטפון בדרום צרפת (ולא איטליה, אבל זה לא משנה לעצם הענין). יהי רצון שנראה תשועות במהרה.
אני רואה שחסר רק פרק 1 למספר 91, ואומר אותו אני. אפשר להתחיל מחזור חדש.

• הוסף לסימניות
עוד 5
עכשיו אני רואה שכבר יש מספיק,
אפשר להתחיל שוב.

• הוסף לסימניות
עוד 5 למחזור שני
(יש כבר 6 חוץ ממני [של CELLO ו"חזון"], יחד זה 11, צריך להשלים עוד 80)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה