מידע שימושי חברי בנק הפועלים? פנקו את קרוביכם בזר פרחים עד הבית בחינם!!!

מישהו יודע תוך כמה זמן המשלוח של הזר מגיע?

מישהי יודעת אם את המשלוח אפשר לעשות לכל מקום בארץ או שזה מוגבל לאזורים מסוימים?
כתוב על זה איפשהו? כי לא הצלחתי לראות

קוד האימות של הבנק שנשלח למייל הוא קוד ההטבה?
כי הוא אומר שהקופון לא תקין?
גם לי זה עשה ככה, מה שעשיתי- נכנסתי שוב לבנק הפועלים וביקשתי קוד קופון וזה הביא לי את זה בצורה שונה,
וגם ריעננתי את העמוד של האתר גרופ(אחרי ששמתי את הקוד) כי זה כתב שכבר קרא את הקוד יותר מדי פעמים, ואז זה חישב והוריד ל0 ש"ח.

גם לי זה עשה ככה, מה שעשיתי- נכנסתי שוב לבנק הפועלים וביקשתי קוד קופון וזה הביא לי את זה בצורה שונה,
וגם ריעננתי את העמוד של האתר גרופ(אחרי ששמתי את הקוד) כי זה כתב שכבר קרא את הקוד יותר מדי פעמים, ואז זה חישב והוריד ל0 ש"ח.

תודה רבה!
הצלחתי!

אני הצלחתי בלי שום בעיה
תודה באמת למי שהעלה לכאן את ההטבה לא הייתי שמה לב:):):)

קוד האימות של הבנק שנשלח למייל הוא קוד ההטבה?
כי הוא אומר שהקופון לא תקין?
חשוב להבהיר שקוד האימות של הבנק הוא לא קוד ההטבה.
לאחר שמקבלים את קוד האימות לקבלת הודעות שיווקיות, יש להזינו באתר הבנק, ורק לאחר מכן מקבלים את קוד הקופון.

מה התהליך איך עושים את זה קודם להכנס לאתר הבנק?

בנטפרי הצליח מישהו אני מנסה ומנסה?

הרגע הצלחתי בנטפרי:)
מקווה שיגיע

תודה רבה
שלחתי להורים לכבוד החג
במקום האירוח שלנו

עכשיו הצלחתי להרשם דרך גלישה בסתר (אני בנטפרי)
ואז יכלתי להזמין ממש בקלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה