מידע שימושי חברי בנק לאומי? גם לכם יש הטבות שוות!!! כנסו.

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול,

מצ"ב תשובת בנק לאומי, לכך שאין הטבות לבעלי מכשירים כשרים.

את הפרשנות אני משאיר לכם.

קבצים מצורפים

• 123.pdf
    1 MB · צפיות: 129
  • הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול,

מצ"ב תשובת בנק לאומי, לכך שאין הטבות לבעלי מכשירים כשרים.

את הפרשנות אני משאיר לכם.
שאלו בחיטים

וענו בשיעורים

• הוסף לסימניות
אני גם פניתי אליהם בנשא.
וקיבלתי תשובה זהה בדיוק.
פניתי טלפונית אז אחרי כל ההמתנה וכו' זה מה שענו לי.
הסברתי להם למה התשובה שלהם טיפשית והם חזרו על המנטרה שלהם.
בסוף הם אמרו שיעבירו הצעת יעול...

• הוסף לסימניות
זה לא נראה שאת בנק לאומי מעניין הלקוחות האלו.

ולא צריך שום החתמה, מס' בעלי המכשירים הכשרים ידוע, ועומד על כמה מאות אלפים (ניצול הקומות הכשרות)

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות לנציב תלונות הציבור על קיפוח מגזרים מוחלשים ומבוגרים הם מטפלים בזה מאוד טוב

• הוסף לסימניות
מי שלא יכול להשתמש אשמח אם יעביר לי ויתוגמל - אפשר לפנות לRADUNSKYSARA שטרודל וכו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין לי אפשרות לפנות למייל
המייל שלי RHOFF60 גימייל
ואם יש לך להשיג קופון של אשראי מזרחי לאנד גוי
אשמח

• הוסף לסימניות
איך משתמשים בזה? נניח יש לי מכשיר עם וואצף - צריך להביא את זה לחנות?

• הוסף לסימניות
פרטי המבצע
מוגבל ל-4 ללקוח מכל הקטגוריה של חורף ב-10
סיום מכירה: 31/12/2020

@אבן שלמה יתכן וזה היה עד ה 30.12.20 ולא עד ה 31.12.20 כי פתאום אני לא רואה את הקטגוריה של חורף ב 10 ש"ח

• הוסף לסימניות
פרטי המבצע
מוגבל ל-4 ללקוח מכל הקטגוריה של חורף ב-10
סיום מכירה: 31/12/2020

@אבן שלמה יתכן וזה היה עד ה 30.12.20 ולא עד ה 31.12.20 כי פתאום אני לא רואה את הקטגוריה של חורף ב 10 ש"ח
גם אני אתמול לא ראיתי,
אבל יצאתי ונכנסתי ופתאום זה חזר.
נסה להכנס שוב

• הוסף לסימניות
לבנקים אחרים יש הטבות חינמיות כן?
קופונים בסכום מסוים לכל מיני חנויות...

• הוסף לסימניות
משהו אמר י ששמע שעשה קוד דרך המחשב וכך שילם. יש מידע בעניין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה