חברי הפורום היקרים! יש לי בקשה אישית!

• הוסף לסימניות
חבר יקר שלי יושב כעת בבית חולים הדסה עם בנו בן השני וחצי.
לבן החמוד שלו גילו את המחלה בכבד, והעסק לא פשוט.
זה מקרה נדיר של 150 בשנה, בכל העולם!

אני פונה אליכם בבקשה אישית, כל דבר קטן שתוכלו לעשות למען
הילד יהונתן יעקב בן אסתר גיטל אפילו לתת שקל לצדקה, פרק תהילים אחד בע"פ, העיקר
שלא תדלגו על הפוסט הזה! זו בקשה אישית ממני!!

אני מודה לכם מקרב הלב!

• הוסף לסימניות
כואב כ"כ
שיהיה רפואה שלימה במהרה

• הוסף לסימניות
תודה פתחתי!

• הוסף לסימניות
אמרתי, רפוא"ש!

• הוסף לסימניות
אמרתי X3
רפואה שלימה והחלמה מהירה!

• הוסף לסימניות
אמרתי,
רפואה שלמה!
אני מוסיפה את השם שלו לתפילות

• הוסף לסימניות
רפו"ש בקרוב
אמרתי....

• הוסף לסימניות
אמרתי. רפו"ש בקרוב ובקלות.

נכתב ע"י אני לייקי;1513778:
כתוב בהודעה הפותחת
יהונתן יעקב בן אסתר גיטל

• הוסף לסימניות
וואו שירגיש טוב בעזרת ה' והמחלה תעלם לנצח מגופו הקטן במהירות!
רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
אל נא רפא נא לה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל הצדיקים! תמשיכו!

• הוסף לסימניות
אמרתי,
רפואה שלימה במהרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה