כללי חברי וידידי היקרים משתמשי הפורום - החלפתי כתובת

• הוסף לסימניות
לכל ידידי היקרים חברי הפורום,

שלום וברכה!

כל מי שהיה שולח לי אימייל לכתובת של מאורות. מתבקש למחוק את הכתובת הנ"ל מפנקס הכתובות..

החל מהיום ניתן לשלוח לי דוא"ל רק ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

(כעת זה רשמי. -- עזבתי את מאורות הדף היומי).

בברכת שנה טובה
(א גוט גיבענטש יאר)
חיים דיקמן

• הוסף לסימניות
חיים ידידי בלב ונפש. אני מאחל לך הצלחה בכל אשר תלך ולאן שרק תפנה.

שנה טובה.

עמיר.

• הוסף לסימניות
הרבה הצלחה, ושנה טובה, כתיבה וחתימה טובה.

• הוסף לסימניות
חיים היקר!

יש חיים אחרי מאורות!

חיים טובים יותר...

השי"ת ינחה אותך בדרך הנכונה, ותמשיך לעשות חיל, ילכו מחיל אל חיל, בכל אשר תפנה תצליח ושההצלחה תרדוף אחריך לכל מקום...

שתכתב ותחתם בספרן של צדיקים גמורים, לשנה טובה ומתוקה לאלתר לחיים טובים ולשלום!

הפורום הזה בטוח הוסיף לך עוד כמה מאות ג'יגה למשקל של הזכויות בשמים...

מייחל ומאחל להצלחתך,

ידידך עוז,

גרף

• הוסף לסימניות
מצטרף ומחזק את כל מה שכתב ידידינו הרב גרף.
ב ה צ ל ח ה ! ! !
נכונו לך ימים שמחים ומאושרים בעולם הרחב.
שנה טובה ומתוקה!

• הוסף לסימניות
חיים היקר.
מה אומר ומה אדבר, קשה עלי פרידתכם... אין לי את המילים להביע את עצמי.
מה שאני כן יכול זה לברך אותך, כי מלאכיו יצווה לל לשמרך בכל דרכך, שיהיה לך הרבה סייעתא דשמיא בכל אשר תפנה תצליח, ושתוכל להוציא מהחיים (תרתי משמע) את המירב.

בהצלחה

ידידך עוז
משה

• הוסף לסימניות
לחיימק'ה היקר!
יהי רצון שיחזיר לך הקב"ה מידה כנגד מידה וכשם שעמלת והזעת לתת אכסניה ל-"עיצוב גרפי".
יתן לך ה' ברכה והצלחה והמון המון המון סייעתא דשמיא בכל אשר תלך ויתקיימו כל משאלות לבך לטובה!!!

בברכת שנה טובה,
יוסי.

• הוסף לסימניות
וחי בהם, ולא... ח"ו!
שנה טובה ומאושרת.

• הוסף לסימניות
חיים, מאחלת לך בהצלחה בכל אשר תפנה.
לא שיש לי ספק שתצליח מהיכרותי הקצרה איתך.
שנה טובה ובהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה