כללי חברי פרוג - בואו לנצל את כח הקניה, מבצעי סוף השנה.

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
המלצות למדפסת - עוד מישהו? אפשר גם באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;160577:
למה לקנות מהארץ אם בחו"ל תמצא יותר זול ופחות דמי משלוח?
למשל פה (קנדה)
http://www.shopbot.ca/p-41374-2395875.html

בסדר אני מזמין אצלך תוכל לסחוב לי את זה לארץ????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרגא הדר;160586:
בסדר אני מזמין אצלך תוכל לסחוב לי את זה לארץ????
התשובה שלו הייתה ממוענת לאלי שגר בארגנטינה.

• הוסף לסימניות
שאלה על הנקדן:
האם ניתן לבחור קטעי טקסט גדולים ויריץ ניקוד ואח"כ לבדוק ולתקן עם אפשרויות המילה?
או רק מילה מילה?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל גם פרטים על הנקדן

• הוסף לסימניות
אלו המבררים על הנקדן.

המבצע על הנקדן, הגיע בגלל הביקוש והדרישה, מדברים על זה משבוע שעבר באשכול הזה:

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=17733

אפשר לפנות לחברה שמשתמשים בנקדן, ולהתעניין אצלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;160684:
שאלה על הנקדן:
האם ניתן לבחור קטעי טקסט גדולים ויריץ ניקוד ואח"כ לבדוק ולתקן עם אפשרויות המילה?
או רק מילה מילה?

אני משתמשת בו המון לטקסטים גדולים והוא ממש מוצלח, רק חייבים לעבור עליו במילים שיש כמה משמעויות ואפשר להגדיר עדיפויות.יש אפשרות להוספת מילים.הוא מתעדכן מידי פעם דרך האינטרנט
יש מילון קודש - הכולל את כל המילות בתנ"ך, מילון ארמי - למילים בארמית, מילון כללי - מילים סטנדטיות ומילון השלמות - למילים משונות.
מילה שהוא לא מכיר הוא נותן אופציה לניקוד ידני ואפשרות הוספה כמו כן יש סרגל מיוחד להוספה בסרגלי כלים בוורד לניקוד קל ומהיר

• הוסף לסימניות
ניתן להקיש על המוצרים (על התמונה כאן באשכול ואח"כ על כל מוצר).
ושם למלאות טופס ובהערה לכתוב מה שאתם רוצים. נציגי החנויות יחזרו אליכם על כל פניה.

ניסיתי וזה לא עובד.:D
הם מבקשים מס' כרטיס אשראי וכו'...

מה עושים???למי לפנות???לאיזו חנות???:rolleyes:

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על המסכים
מספיק ה 22 או אם אני כבר קונה אז שווה לקנות את ה24.

• הוסף לסימניות
אחרי שקניתי (לפני שבועיים) 22" אני חושב שחבל שלא קניתי 24"

• הוסף לסימניות
בטוח שחבל!!!
לי יש 24 - ואני לא מבינה היום איך אפשר בס"מ אחד פחות...

ואני עוד חולמת על איזה מסך פלאז'מה כזה מין...

• הוסף לסימניות
hall 17 - תעמדי על הטופס, תקישי . ושם במוצר שאת מעניינת תכניסי את פרטיך ויחזירו אליך טלפונית.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה לא ביוק קשור לכאן
אבל אני ישמח אם משהו יוכל לעזור לי
אני מחפשת לייזר משולב ציבעוני!!!
אם משהו יודע פרטים על מוצר ממש טוב אני אשמח מאד לשמע (ואם יש משהו דרך פרוג אז אני עוד יותר אשמח לשמוע כי לצערי בנתיים כל הדברים שנמכרו דרך פרוג כמעט ענו על הצרכים שלי אבל לא עד הסוף)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;160979:
hall 17 - תעמדי על הטופס, תקישי . ושם במוצר שאת מעניינת תכניסי את פרטיך ויחזירו אליך טלפונית.

זה מה שעשיתי, אבל באישור זה כותב לי להקיש מס' כרטיס אשראי...:(

נראה לי שזה רק ב"סנופי" כך, בכל השאר זה כמו שכתבתם,אז איפה ניתן להשיג את סנופי ללא האשראי?

• הוסף לסימניות
פרוג , כמה יעלה לי טונרים לclp300 ??

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיכול להמליץ על המדפסת הצבעונית!
השאלה העיקרית האם היא מוציאה באיכות כמו בחניות, וחסל סדר לעמוד בתור בחניות להוציא דפים צבעוניים שכידוע לפעמים מאד מאד מעצבן.

• הוסף לסימניות
באיכות יכול להיות שזה ממש אותו הדבר,
מה שעוד את צריכה לחשב זה את המחיר, יכול להיות שבשביל כמות גדולה יצא לך יותר בזול לצלם בחנות...

בכדי לחשב כמה יוצא לדף צבעווני צריך להת' לקשת פרינט ולברר את המחירים של הטונרים (מקורי ותואם) ולחשב לפי הנתונים הבאים:

טונר שחור מספיק ל 1500 דף (בכיסוי של 5% הדפסה)
כל טונר צבעוני מספיק ל 1000 דף (בכיסוי של 5% הדפסה)

• הוסף לסימניות
riki "יכול להיות" או שזה באמת כך.
ומה פירוש 5% כיסוי?
תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
ראיתי בפרסומת של רשת מחשבים סמסונג כזאת ב-799 ש"ח+ טונר נוסף במתנה......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה