- הוסף לסימניות
תזכו למצוות כל הישועות
תזכו למצוות כל הישועות
ויש גם אנשים בפרוג שתרמו לפני שפתחו את המגבית של פרוג - בפעם הראשונה שהביאו את הקישורכעת אנו אוחזים בסכום של 6942 אלף
בהתחלה אנשים מבחוץ (לא מפרוג גם תרמו דרך שם כי זה היה הקטגוריה הראשונה)
כעת מצוין הסכום העדכני.
תזכו למצוות אבל אנחנו מדברים רק על המגבית של פרוגויש גם אנשים בפרוג שתרמו לפני שפתחו את המגבית של פרוג
אני תרמתי 300 ש"ח לחדר מזזה הדסה עין כרם
הוא מדבר שהוא תרם בעקבות פרוג, אבל עוד לפני שפתחו את ההתרמה באופן רשמי.תזכו למצוות אבל אנחנו מדברים רק על המגבית של פרוג
תודה רבה ושפע ברכה והצלחה
אשריךויש גם אנשים בפרוג שתרמו לפני שפתחו את המגבית של פרוג - בפעם הראשונה שהביאו את הקישור
אני תרמתי 300 ש"ח לחדר מזזה הדסה עין כרם
יפההוא מדבר שהוא תרם בעקבות פרוג, אבל עוד לפני שפתחו אותה באופן רשמי.
כנ"ל אני 100 ש"חיפה
אז אם הוא כתב את זה כאן אז זה נכלל
תשלח מייל נוכל לעזור לך בכל נושא בעניין a0542447189 @ gmail.com
הוא לא מטעם הארגון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים