עזרה חברי פרוג במגבית חירום לחדר מזוזה - היעד עלה! 15,000 ש"ח

כעת אנו אוחזים בסכום של 6942 אלף

בהתחלה אנשים מבחוץ (לא מפרוג גם תרמו דרך שם כי זה היה הקטגוריה הראשונה)
כעת מצוין הסכום העדכני.
ויש גם אנשים בפרוג שתרמו לפני שפתחו את המגבית של פרוג - בפעם הראשונה שהביאו את הקישור
אני תרמתי 300 ש"ח לחדר מזזה הדסה עין כרם

ויש גם אנשים בפרוג שתרמו לפני שפתחו את המגבית של פרוג
תזכו למצוות אבל אנחנו מדברים רק על המגבית של פרוג
תודה רבה ושפע ברכה והצלחה

תזכו למצוות אבל אנחנו מדברים רק על המגבית של פרוג
תודה רבה ושפע ברכה והצלחה
הוא מדבר שהוא תרם בעקבות פרוג, אבל עוד לפני שפתחו את ההתרמה באופן רשמי.

ויש גם אנשים בפרוג שתרמו לפני שפתחו את המגבית של פרוג - בפעם הראשונה שהביאו את הקישור
אשריך
מתן בסתר...

מי מעגל את הסכום כרגע יש 8118
123.PNG

עוד משפטים שיהיה לך להקפצה (בהומור)
תזיזו את הסכום… אחרת יישארו לנו רק קרקרים בלי ממרח
תרומה קטנה = עוד כפית חמה בצלחת
עוד קצת ונוסיף לתפריט קינוח

סליחה שאני מתערב..
אבל ביום אחד 6 עמודי פרוג שלמים של תורמים..
אשריכם עמישרא'ל!!!
מי הי' מאמין!!
הציבור הכי נזקק, והציבור הכי תורם ומעניק!!!
האשכול כמעט הכי פעיל עכשיו הוא אשכול של לתרום כמה שיותר!
ותודה מיוחדת הרב @משרדיה שמפעיל ומושך בחוטים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה