מידע שימושי חברי קופ"ח לאומית בבני ברק? היכנסו

• הוסף לסימניות
בסניף ביהודה הלוי בבני ברק היתה רופאת משפחה דר סופיה פרידל שבחוד/חודשיים האחרונים עזבה את הקופה אולי פרשה לפנסיה.
במקומה הביאו רופא משפחה ערבי (ממש לא נעים) יש מה לעשות לדעתכם בנידון?

אני מחפשת המלצות לרופא/ה משפחה בקופה טוב בקופה אדיב ומקצועי זמין עבור סבתא שלי בת 90 כדי להעביר אותה אליו.

אודה לקבלת המלצות

• הוסף לסימניות
בסניף ביהודה הלוי בבני ברק היתה רופאת משפחה דר סופיה פרידל שבחוד/חודשיים האחרונים עזבה את הקופה אולי פרשה לפנסיה.

אני מחפשת המלצות לרופא/ה משפחה בקופה טוב בקופה אדיב ומקצועי זמין עבור סבתא שלי בת 90 כדי להעביר אותה אליו.

אודה לקבלת המלצות
תכנסי לסניף ותשאלו גברת רחל מורגנשטיין איזה רופא משפחה מומלץ לסבתא
אפשר להגיד שאני שלחתי;)

• הוסף לסימניות
אפשרי גם בסניפים האחרים של לאומית חזון איש או אהרונוביץ

• הוסף לסימניות
כעיקרון להתעקש על מה שאתם רוצים
ואם לא פשוט להגיד שעוברים קופה. פשוט וחלק והכל יסתדר.

• הוסף לסימניות

אודה לקבלת המלצות
אין שם הרבה אופציות...
יש את ד"ר סבינה אברמוב,
אדיבה ונחמדה יחסית.
היא לא ממהרת לרשום תרופות, אז צריך לדעת מה לבקש לפעמים...

• הוסף לסימניות
אפשרי גם בסניפים האחרים של לאומית חזון איש או אהרונוביץ
לא כתבתי בהומור
רחל מורגנשטרן היא פקידת שרות לקוחות ביהודה הלוי
אני בטוח שהיא תיעץ לכם על רופא טוב לגבי כל סניף בבני ברק

• הוסף לסימניות
אין שם הרבה אופציות...
יש את ד"ר סבינה אברמוב,
אדיבה ונחמדה יחסית.
היא לא ממהרת לרשום תרופות, אז צריך לדעת מה לבקש לפעמים...
אמרו לי שצריכה להגיע עוד רופאה, אז בנתים אני אצלה.
לא הייתי צריכה להתעקש, פשוט ביקשתי בצורה יפה והם הבינו מיד. יש לי בחור שנמצא אצל רופאת ילדים, ביקשתי להעביר לרופא ומיד העבירו בלי שום בעיות, והכל בטלפון ובלי צורך להגיע אישית למקום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה