דרוש מידע חברת הבניה מתעלמים מהבטחתם

• הוסף לסימניות
קנינו דירה מחברה שהבטיחה לנו מתנה בשווי כספי גבוה.
תכלס, ברגע שגמרנו לשלם וקיבלנו את המפתחות הם שכחו מקיומנו.
ניסינו להתקשר ולשלוח מיילים ללא מענה.
האם יש דרך לתבוע אותם? למי אני אמורה לפנות בשביל זה?

• הוסף לסימניות
איזו חברה
מה הבטיחה
מתועד?
למי התקשרתם
אם תפרטו תקבלו מענה יותר בקלות

• הוסף לסימניות
מה זה "הבטיחה" זה כתוב בחוזה? יש שלכם הוכחה אחרת?
אם כן תפנו לעוה"ד שלכם.

• הוסף לסימניות
מעדיפה לא לכתוב את השם (לא יודעת הלכתית), הם הבטיחו לי סורגים לכל הבית.
הדירה מושכרת והשוכר שם סורגים כי זה קומה גבוהה ולא שייך לגור שם בלי ועכשיו אני צריכה לשלם על זה.
אבל יש לי הוכחה בכתב להבטחה.

• הוסף לסימניות
מעדיפה לא לכתוב את השם (לא יודעת הלכתית), הם הבטיחו לי סורגים לכל הבית.
הדירה מושכרת והשוכר שם סורגים כי זה קומה גבוהה ולא שייך לגור שם בלי ועכשיו אני צריכה לשלם על זה.
אבל יש לי הוכחה בכתב להבטחה.
מצוין, ברגע שיש הוכחה בכתב זה מספיק.
תנסו לדבר איתם שוב, אולי ללכת למשרדים שלהם, ואם זה לא הולך לשלוח מכתב מעו"ד(יעלה פחות מסורגים...)

• הוסף לסימניות
מצוין, ברגע שיש הוכחה בכתב זה מספיק.
תנסו לדבר איתם שוב, אולי ללכת למשרדים שלהם, ואם זה לא הולך לשלוח מכתב מעו"ד(יעלה פחות מסורגים...)
ומהרגע שלוקחים עו’’ד לתבוע גם פיצויים והוצאות.
אם זה כתוב אתם תקבלו בסופו של דבר את המגיע לכם פלוס פיצויים

• הוסף לסימניות
או שתתחילו לפרסם שהם לא אמינים ולא מקיימים הבטחות )כמובן בהתייעצות עם רב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה