התייעצות חברת הובלות בירשולים, כלי חשמל+ארגזים..המלצות?

• הוסף לסימניות
לא מדובר על העברת רהוט
רק כלי חשמל וארגזים
דירה גדולה
יש המלצות?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מצטרף
מקווה שאתה מסכים לי
בבית שמש? כולל ריהוט

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על צביקה הובלות
הוא מירושלים, העביר לנו פעמיים דירה, (פעם אחת מירושלים לבית שמש, פעם אחת בתוך ירושלים)
אחרי המלצה מאחי שהעביר לו
אח"כ שלחנו עוד כמה והיו ממש מרוצים
עבד בעדינות וגם לקח הכי זול שמצאתי.
מוביל אמין ומוצלח מאוד!
הטלפון שלו 054-9716642

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על צביקה הובלות
הוא מירושלים, העביר לנו פעמיים דירה, (פעם אחת מירושלים לבית שמש, פעם אחת בתוך ירושלים)
אחרי המלצה מאחי שהעביר לו
אח"כ שלחנו עוד כמה והיו ממש מרוצים
עבד בעדינות וגם לקח הכי זול שמצאתי.
מוביל אמין ומוצלח מאוד!
הטלפון שלו 054-9716642
דברתי איתו
נשמע נחמד אבל לא ככ זול
אולי אני לא מתמצאת

• הוסף לסימניות
דברתי איתו
נשמע נחמד אבל לא ככ זול
אולי אני לא מתמצאת
תבררי אצל עוד ותראי...
אני ביררתי בזמנו אצל כמה והוא היה הכי זול
מה שבעיני זה לא פרמטר יחידי כי חשוב שיהיה אמין.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על צביקה הובלות, עברנו איתו כמה פעמים

• הוסף לסימניות
מה צריך ככ אמינות בהובלות?
שלא יגנוב ארגז?:)
כן.. גם...
אבל גם שיזהר על הדברים, שיגיע בזמן שקבע, המחיר שקבע ולא פתאום אה יש עוד ארגז לא התכוונתי וכו'..

לדוגמא לי היה מקרר שלא רציתי להעביר, כי רציתי למסור אותו
ואז הוא ראה את זה ואמר לי בואי אני יקח את זה ונוריד בדרך... סוג כזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה