^^^^ חברת הובלות , כנסו בבקשה ^^^^

• פותח הנושא YG&K
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הי
אנחנו נצבים עכשיו לפני העברת דירה.
אשמח מאד למי שיש לו מנסיונו האישי או כל ידע , על חברת הובלות אמינה בשביל העברת דירה קומפלט כולל רהיטים.
אשמח להמלצות :)
אגב האם אפשר לסמוך על הנגר של חברת ההובלות בשביל פירוק והרכבה.
תודה!

• הוסף לסימניות
באיזה אזור?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו עברנו עם אחד בשם רמי הובלות.
כי הוא נתן הצעת מחיר הכי זולה...
הצוות היו זריזים, והכל הגיע בשלום. כולל כוסות וכלי זכוכית. (עטפנו את הכלים השבירים עם שמיכות ומגבות...)
מצד שני, לא היה לנו המון רהיטים לפרק. רק חדר שינה, והוא הגיע ללא פגע, כל השאר- כמו ספריה שולחן וכו'- הכל אצלנו אקאה, אז ניתן לנייד בלי לפרק.

• הוסף לסימניות
תודה!
אפשר פרטים שלו?

• הוסף לסימניות
אני העברתי עם רוזנבאום- הוא ארצי
קצת יקר אבל אמין כולל כל אנשי הצוות והנגרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה אני;1379100:
אני העברתי עם רוזנבאום- הוא ארצי
קצת יקר אבל אמין כולל כל אנשי הצוות והנגרים
תוכלי לתת לי פרטים?
מה זה יקר?
אני לא מחפשת העיקר זול ...

• הוסף לסימניות
המלצתי בעבר וממליצה שוב
אושרי הובלות - עברנו איתם 2 דירות
הם אנשים סופר נחמדים, יעילים, מתקתקים עבודה, מגיעים בזמן
הם גם מספקים ארגזים ללא תשלום נוסף שזה הקלה לא נורמלית לחסוך במירוץ אחר ארגזים ליד פחי אשפה
את כל הרהיטים הם מצפים בשמיכות ונילון נצמד
והנגר שלהם מעולה
אני ממש ממש ממליצה
0525639008

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדל;1379125:
המלצתי בעבר וממליצה שוב
אושרי הובלות - עברנו איתם 2 דירות
הם אנשים סופר נחמדים, יעילים, מתקתקים עבודה, מגיעים בזמן
הם גם מספקים ארגזים ללא תשלום נוסף שזה הקלה לא נורמלית לחסוך במירוץ אחר ארגזים ליד פחי אשפה
את כל הרהיטים הם מצפים בשמיכות ונילון נצמד
והנגר שלהם מעולה
אני ממש ממש ממליצה
0525639008

תודה!
איך קוראים להם?

• הוסף לסימניות
הובלות חמישה כוכבים
054-2240540

מומלצים מאוד, מנסיון.

הביאו לנו ארגזים וכן עטפו מכשירי חשמל בניילון נצמד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה