חברת השמה בהייטק- עד כמה אפשר להדיין על שכר?

• הוסף לסימניות
פרסמתי באיש את רעהו וצריכה מידע בדחיפות. אולי פה יעזרו לי יותר
מעניין אותי לדעת, כמה אחוזים מהשכר לוקחת לעצמה חברת השמה במשרות הייטק?
ונניח אם מציעים לי משרה שמראש אומרים לי שהתקציב למשרה זו הוא ***, האם יש מה להדיין על השכר? ועד כמה בערך ניתן לדרוש יותר מהמוצע?
אשמח לשמוע מבעלי הנסיון...

• הוסף לסימניות
בעזהי"ת

טוב לפני שמדברים להחליט כמה הייתי מבסוט לקבל, ומה המינימום שאני מוכן לרדת אליו.
יש אנשים ששוים יותר (כסף), והם דורשים יותר מהממוצע בצדק. אם אדם לא יודע כמה הוא שוה, דעתי האישית שילך על הממוצע.

• הוסף לסימניות
מה צפיות השכר שלי אני יודעת. השאלה היא- אם חברת ההשמה מציעה לי אלפיים שח יותר, למה שלא אבקש שלושת אלפים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;n5035552:
מה צפיות השכר שלי אני יודעת. השאלה היא- אם חברת ההשמה מציעה לי אלפיים שח יותר, למה שלא אבקש שלושת אלפים?

אם אין לך מה להפסיד, ואת מוכנה לקחת את העבודה רק אם תקבלי את התמורה שאת הצבת- אאז למה לא?

• הוסף לסימניות
נראה שלא הובנתי. כמה שאני רוצה לקבל- מוכנים לתת לי. השאלה אם יש מה לנסות לקבל יותר
אשאל כך: האם יש מישהו שבקש מחברת השמה יותר בשכר החודשי וקיבל? האם זה נתון לדיון או רק מול מעסיק ישיר ניתן להתדיין על השכר

בכל אופן, מהתגובות שעלו פה נראה שבד"כ השכר המוצע לא משתנה.

• הוסף לסימניות
אני לא רואה שום הבדל בין העסקה ישירה לבין העסקה על ידי חברת השמה.
.
לא שמעתי שמעסיק פוסל עובד פוטנציאלי רק בגלל שהצ"ש גבוהות יותר ממה שהוא מכן לשלם.

אם למעסיק ישנה הגבלה על השכר הוא ינסה להשתוות עם העובד על ידי משא ומתן.

בכל אופן אין שום סיבה הגיונית שלא לבקש יותר ממה שמציעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה