דרוש מידע חברת חילן

• הוסף לסימניות
1. חשבות שכר

2. helpdesk - תמיכה טכנית

שמתי קישור למודעת דרושים, שתי המשרות מעניינות אותי

חשוב לי לדעת כמה רלונטי מבחינה דתית (אני חרדית שמורה - בעלי אברך, משתמשת בנט פרי בבית, פלאפון כשר וכו)

• הוסף לסימניות
1. חשבות שכר

2. helpdesk - תמיכה טכנית

שמתי קישור למודעת דרושים, שתי המשרות מעניינות אותי

חשוב לי לדעת כמה רלונטי מבחינה דתית (אני חרדית שמורה - בעלי אברך, משתמשת בנט פרי בבית, פלאפון כשר וכו)
רלוונטי, בתמיכה הטכנית המנהלת חרדית, בחשבות שכר יש חרדיות

• הוסף לסימניות
עזרת לי מאד!
הגשתי קו"ח בקישורים הנ"ל

יודעת לומר כמה זמן בערך לוקח לחילן להגיב לקו"ח במידה ואני מתאימה?

• הוסף לסימניות
והאם יש לך מידע מי המגיס/ת כדי שוכל לשלוח קו"ח בצורה ישירה יותר (או מישהי שעובדת בחילן ותשמח שאעביר דרכה קו"ח)

• הוסף לסימניות
והאם יש לך מידע מי המגיס/ת כדי שוכל לשלוח קו"ח בצורה ישירה יותר (או מישהי שעובדת בחילן ותשמח שאעביר דרכה קו"ח)
יכולה להעביר אלי , אני יעביר לחברה עבדתי שם עד לפני חודשיים..
מאמינה שהיא תשמח לגבל בונוס במידה ותתקבלי :)

• הוסף לסימניות
מקפיצה
הבנתי משחפשים בירושלים למי אני יכולה לשלוח מייל עם הקורות חיים??
יש לי נסיון בחשיבות שכר

• הוסף לסימניות
מקפיצה
הבנתי משחפשים בירושלים למי אני יכולה לשלוח מייל עם הקורות חיים??
יש לי נסיון בחשיבות שכר
אכן
מחפשים עכשיו
אפשר לפנות באישי ולקבל מייל

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לפרטים
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
לגבי חילן בתל אביב מה המצב שם כרגע מבחינת חרדיות במחלקה של המיישמים
ומשהו יודע לגבי עומס ושעות נוספות
כי הבנתי שבמישמים יש פרויקטים שדורשים שעות נוספות והם לא ידעו להגיד לי כמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה