חברת חשמל - למי יש עצה

• הוסף לסימניות
לא, זה פשוט לא ייאמן! המחדלים האלה. אני גרה ליד גאולה וגם אני עד עכשיו הייתי מנותקת מהחשמל אבל בלי שכנים נפלאים שיכולים להושיע. אתמול חזרנו הביתה אחרי שברחנו ממנו כמו פליטים. ואחרי שווידאנו עם השכנים שהחשמל באמת חזר. אחרי חצי שעה שהספקנו להתענג על החשמל, שוב עלטה ללא צפי וסוף. ומי שמשליך יהבו על עיתונאים שידע כי גם המעמד העיתונאי קרס עם גלי הצונאמי של חוסר האונים של כל הגורמים. אני עיתונאית ואיימתי עליהם שאעשה כזה תחקיר מקיף על אופן קבלת ההחלטות וסדר הקדימות בחברת החשמל ואפס. אולי בכל זאת לא אפס כי ליוכיש עדיין אין ולנו יש. אולי הם כתבו לעצמם שבבית הזה גרה עיתונאית וצריך להיזהר...
לכו תדעו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוזה;1150168:
לא, זה פשוט לא ייאמן! המחדלים האלה. אני גרה ליד גאולה וגם אני עד עכשיו הייתי מנותקת מהחשמל אבל בלי שכנים נפלאים שיכולים להושיע. אתמול חזרנו הביתה אחרי שברחנו ממנו כמו פליטים. ואחרי שווידאנו עם השכנים שהחשמל באמת חזר. אחרי חצי שעה שהספקנו להתענג על החשמל, שוב עלטה ללא צפי וסוף. ומי שמשליך יהבו על עיתונאים שידע כי גם המעמד העיתונאי קרס עם גלי הצונאמי של חוסר האונים של כל הגורמים. אני עיתונאית ואיימתי עליהם שאעשה כזה תחקיר מקיף על אופן קבלת ההחלטות וסדר הקדימות בחברת החשמל ואפס. אולי בכל זאת לא אפס כי ליוכיש עדיין אין ולנו יש. אולי הם כתבו לעצמם שבבית הזה גרה עיתונאית וצריך להיזהר...
לכו תדעו.

אני חושבת שבכ"ז שמצבי יותר טוב משלך כי יש לי שכנים טובים שעוזרים ככה שיש לי מזגן בחדר אחד אצלך היה "קושי השעבוד שהשלים" :p

• הוסף לסימניות
הכל פה הזוי לחלוטין.
עברו 3 ימים מאז שהשלג גמר לרדת, ובאיזור בו אני גרה, שהוא איזור מרכזי בהחלט, בקושי פינו מטר וחצי של שלג בכל נתיב.
כל רגע נתקעות מכוניות אחרות בשלג.
ולא רואים שום תנועה של עובדי עיריה או של מישהו שעושה משהו. נותנים לשלג להנמס בקצב שלו, שהוא איטי מאוד.
בקצב הזה נראה לי שעד יום שישי גם לא יהיו לימודים סדירים, אם בכלל.
וחוצמזה, שאת השלג המפונה העבירו לחצר שלנו, כך שאנחנו בכלל נצורים :(
אני לא מדברת על הקפיצות בחשמל, על הגז שהזמנו כבר לפני שבועיים!!! ועדיין לא קבלנו: כי אין אספקה כרגע, וזה אומר שאין לנו הסקה. ועל עוד המון דברים הזויים.

• הוסף לסימניות
לנו, משישי עד ראשון בצהרים לא היה חשמל.
[מזל שיכולנו לברוח להורים...]
ומאתמול בערב עד לפני שעה, שוב קרס החשמל.

• הוסף לסימניות
לכל הדואגים והמתעניינים:
חיברו לנו את החשמל לפני חצי שעה ב"ה בשעה 7.00

תודה לכולם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוכיש;1150679:
לכל הדואגים והמתעניינים:
חיברו לנו את החשמל לפני חצי שעה ב"ה בשעה 7.00

תודה לכולם

תודה שאת מעדכנת!
אמנם הזוי הזמן שעבר, אבל איזו הקלה שזה נגמר.
כפרת עוונות אמיתית...

• הוסף לסימניות
עכשיו הדבר הבא הוא אירגון תביעה ייצוגית מכל הנפגעים מאזלת ידה של חברת החשמל.
אם היא תרגיש את הפיצויים בכיס- אולי משהו יזוז. הבעיה שהם יבכו ויבקשו מהמדינה לשלם להם, המסכנים, ואז נוציא מכיס אחד ונעביר לכיס השני... :(

• הוסף לסימניות
בלי חשמל!!!!

אני עדיין בלי חשמל!!!!!!
וגם השכנים!

מיום חמישי ב 10:00 בלילה עד לשניה זו ברציפות!!!!
למי פונים???

העיקר כשמתקשרים אליהם מנגן לך לפחות חצי שעה בשכל:
"איתך בכל רגע- חברת החשמל"
ו"חורף חמים ונעים_ חברת החשמל".....

מה עושים???
יש סוף?

אני גרה בשמואל הנביא - ירושלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן שיין;1151075:
אני עדיין בלי חשמל!!!!!!
וגם השכנים!

למי פונים???

מה עושים???
יש סוף?

אני גרה בשמואל הנביא

התודה בהבנה

ומה עם העיריה?
מה עם חברי המועצה שלנו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1151086:
התודה בהבנה

ומה עם העיריה?
מה עם חברי המועצה שלנו?

לא הבנתי!!!
?????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן שיין;1151075:
אני עדיין בלי חשמל!!!!!!
וגם השכנים!

למי פונים???

מה עושים???
יש סוף?

אני גרה בשמואל הנביא
ניסיתי לפעול בשבילך בחלונות הגבוהים. (גיסתי עובדת שם)
היא אומרת שבעז"ה היום יהיה לכולם חשמל.
עובדים קשה.
בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1151099:
ניסיתי לפעול בשבילך בחלונות הגבוהים. (גיסתי עובדת שם)
היא אומרת שבעז"ה היום יהיה לכולם חשמל.
עובדים קשה.
בשורות טובות!

תודה רבה רבה.!!!

יש מצב לפיצויים על העבר וההווה???
לא שזה מה שמעניין אותי בכלל עכשיו
אבל - כמובן לא יזיק :)

• הוסף לסימניות
נשאל אותה יותר מאוחר. היא בעבודה עכשיו וחזרה אלי בהפסקה שלה.

• הוסף לסימניות
אני פה בבני ברק, אתמול - עם חימום, קפאתי.
הסבר איך אתם חיים שם בכלל - אפשר?
כשגם לשכנים אין חשמל?...

• הוסף לסימניות
החשמל חזר אתמול אחה"צ!!! תודה לכל העוזרים!

תודה רבה לכל המסייעים.

החשמל חזר אתמול אחה"צ!!!

• הוסף לסימניות
כבר פחדתי שתתלי בהודעה שלי תקוות שווא!
התפללתי עליך בליבי שלא תתבדי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה